• Nedavno
Zoom očiju 3 pakovanje vintage plastične naočale za čitanje za muškarce i žene, višebojne boje

Zoom očiju 3 pakovanje vintage plastične naočale za čitanje za muškarce i žene, višebojne boje

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Proizvod uključuje 3 para za čitanje očiju za očitanje očiju i 3 para meka torbica. Zoom oko zuma Unisex Vintage plastične naočale za čitanje 3 pakovanja na 1 nisku cijenu. 30-dnevna garancija povrata novca i jednogodišnja garancija protiv nedostataka proizvodnje. Zatvaranje preklopa. Širina sočiva : 50 milimetara. Optičke performanse - odstupanje za udaljenost učenika (PD) manja od 2 mm, odstupanje za snagu manje od 0,02, odstupanje za vodoravnu liniju objektiva manja od 1 mm. Zatvaranje preklopa. Premaz premaza otporan na ogrebotine. Zoom oko zuma Unisex Vintage plastične naočale za čitanje 3 pakovanja na 1 nisku cijenu. Ruka : 146 milimetara. U slučaju da se dogodi bilo koji slomljeni problem, obratite se prodavaču očevičnih naočala o optiku bez oklijevanja da biste riješili problem do zadovoljstva. Meke platnene vrećice mogu se koristiti za čišćenje sočiva. 30-dnevna garancija povrata novca i jednogodišnja garancija protiv nedostataka proizvodnje. Premaz premaza otporan na ogrebotine. Spring-šarke sa šarkama, čaše pomoći odgovaraju vašem licu. Držite par na svom stolu, u svojoj torbi i u svojim omiljenim mrljama za čitanje. Kupci se mogu vratiti i vratiti se iz bilo kojeg razloga. Ne polarizirano.

Više detalja

Izbor kupaca

Držač za naočale Kiinni

KM 43.30

Najviše praktičnosti držač naočala na tržištu! Upotrijebite u svom automobilu i više nikada nećete koristiti vizirske isječke! Izvrsno za automatske ploče! Koristite na svom kreve

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.