• Nedavno
B & Q 5 para metalni okvir pravokutni napola za čitanje za muškarce lagane klasične čitatelje

B & Q 5 para metalni okvir pravokutni napola za čitanje za muškarce lagane klasične čitatelje

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Muške naočale za čitanje s metalnim okvirima nude klasični, bezvremenski izgled koji je i izdržljiv i moderan. Čaše za čitanje za muškarce dostupne su u različitim snagama, poput +0,75, +1,00, +1,25, +1,50, +1,75, +2,00, +2,25, +3,00, +3,75, +4,00, za zabavljanje do različitih stupnjeva dalekogrednosti. Most : 20 milimetara. Nudimo 100% garanciju povrata novca. Veličina : 134mm Dužina ruke, 120 mm Širina okvira, širina 50 mm, visina objektiva od 28 mm, 20 mm mosta. Visina objektiva : 28 milimetara. Ako želite trebati razmjenu, poslat ćemo zamjenu bez dodatnih troškova. Količina : Naočale za čitanje 5 parova. Muške naočale za čitanje često su dizajnirane tako da budu lagane i udobne, sa značajkama poput podesivih jastučića za nos i jasne leće za profesionalni, sofisticirani izgled. Pokušajte sada i dobit ćete 100% iskustvo kupovine zadovoljstva. Naočale za čitanje na pola okvira savršene su za muškarce koji žele moderniji izgled, jer su manje uočljivi na licu i dolaze u različite materijale. Količina : Naočale za čitanje 5 parova. Polikarbonatni okvir. Odlična služba za korisnike. Visina objektiva : 28 milimetara. Širina sočiva : 50 milimetara. Pokušajte sada i dobit ćete 100% iskustvo kupovine zadovoljstva. Muške naočale za čitanje često su dizajnirane tako da budu lagane i udobne, sa značajkama poput podesivih jastučića za nos i jasne leće za profesionalni, sofisticirani izgled. Veličina : 134mm Dužina ruke, 120 mm Širina okvira, širina 50 mm, visina objektiva od 28 mm, 20 mm mosta. B i Q Visokokvalitetni čitači su priručnici za vaše dnevne potrebe. Ruka : 134 milimetra. Sikarbonatni objektiv. Sikarbonatni objektiv. Ovi paket za čitanje osiguravat će vam da imate par čitalaca na ruci gdje god i kad god vam treba. Muške naočale za čitanje s metalnim okvirima nude klasični, bezvremenski izgled koji je i izdržljiv i moderan. Širina sočiva : 50 milimetara. Most : 20 milimetara. Čaše za čitanje za muškarce dostupne su u različitim snagama, poput +0,75, +1,00, +1,25, +1,50, +1,75, +2,00, +2,25, +3,00, +3,75, +4,00, za zabavljanje do različitih stupnjeva dalekogrednosti. Ako želite trebati razmjenu, poslat ćemo zamjenu bez dodatnih troškova. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Odlična služba za korisnike. Polikarbonatni okvir. Naše naočale za čitanje izrađene su od kvalitetnih materijala koji će vam pružiti prekrasno i jasno iskustvo vida. Ruka : 134 milimetra.

Više detalja

Izbor kupaca

Držač za naočale Kiinni

KM 43.30

Najviše praktičnosti držač naočala na tržištu! Upotrijebite u svom automobilu i više nikada nećete koristiti vizirske isječke! Izvrsno za automatske ploče! Koristite na svom kreve

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.