• Nedavno
Horv muške klasične naočale za čitanje računara za čitanje računara fotohromne tamno sive sunčane naočale plavo svjetlo filtriranje naočale

Horv muške klasične naočale za čitanje računara za čitanje računara fotohromne tamno sive sunčane naočale plavo svjetlo filtriranje

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Fotokromične leće - fotohromuske naočale za čitanje sočiva su jasne kada su u zatvorenom ili noću i automatski potamnite na sunčane naočale niti kada su izloženi UV suncu. Ako postoji neki problem kvalitete, pošaljite nam e-poštu, preuzet ćemo odgovornost za to i obećati da ćemo vam ponuditi brz i povrat novca. Učinkovito sprečavaju štetno plavo svetlo - naočale za čitanje protiv plavih mogu efikasno sprečiti štetnu plavu svetlost. Dizajnerska naočala za čitanje optike : Dostupno u širokom rasponu čvrstoće za učvršćivanje gotovih za nošenje, od 1,00x, 1,50x, 2,00x, 2,50x i 3,00x. Učinkovito sprečavaju štetno plavo svetlo - naočale za čitanje protiv plavih mogu efikasno sprečiti štetnu plavu svetlost. Univerzalna veličina odgovara većini oblika lica. Standardna udaljenost od ubojstva i precizno uvećanje, kako bi se osiguralo da nošenje neće biti vrtoglavica, pogodno za automobil, spavaću sobu, ured, čitanje na otvorenom. Materijal - lagani metalni okvir i smola sa punim okvirom sa izdržljivim opružnim šarkama, osiguravajući ugodno uklapanje bez neugodne stezaljke. Fotokromične leće - fotohromuske naočale za čitanje sočiva su jasne kada su u zatvorenom ili noću i automatski potamnite na sunčane naočale niti kada su izloženi UV suncu.

Više detalja

 :
Color :
Brown,Grey
Material :
Metal frame, resin lenses (blue light blocking)
Diopter available:
+1.0/+1.5/+2.0/+2.5/+3.0
Width of the forehead frame :
138mm
Frame Height :
35mm
Lens Width :
55mm
Bridge:
16mm
Leg Length :
140mm
Package includes:
 
1 x Reading Glasses :
Note:
 
Size for manual measurement, there may be a 0 to 1 cm error, belongs to the normal phenomenon.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
If there are any quality problem, please send us the email, we will take responsibility for it and promise to offer you a prompt and refund. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.