• Nedavno
Timberland muški kožni Trostruki novčanik sa prozorom za identifikaciju

Timberland muški kožni Trostruki novčanik sa prozorom za identifikaciju

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Kožna podstava. Trostruko zatvaranje. 100% novčanik od prave kože-ovaj muški trifold novčanik izrađen je od prave italijanske kože, s mekom teksturom koja je vrlo glatka na dodir i izgledat će sjajno čak i dok stari svakodnevnom upotrebom. Kompaktan dizajn-dimenzija 4,25 "visine i 3,5" širine, ovaj kožni muški novčanik trifold se dva puta savija, ali je dovoljno kompaktan da lako stane u vaš džep sa; 6 otvora za kartice, 2 klizna džepa, ID prozor i 2 džepa za novac. Dva velika novčana džepa-imajući na umu organizaciju i funkciju, ova trostruka koža novčanika za muškarce sadrži dva odvojena, velika novčana džepa za novčanice za čuvanje novca, računa i drugih papirnih predmeta koji se lako organiziraju i sadrže. Sofisticiran i elegantan - ovaj tanak kožni trostruki novčanik za muškarce nije samo funkcionalan, već i sofisticiran, elegantan, reljefni Timberland logo, savršen za svakodnevnu upotrebu. TIMBERLAND kvaliteta i funkcija-stojimo uz naš proizvod i vjerujemo da ćete i vi. Naš Timberland muški moderan kožni trifold novčanik je najbolji muški novčanik za sve prilike i kombinuje izdržljivost i modu. "TIMBERLAND GENUINE LEATHER MENS TRIFOLD WALLET a prava koža slim trifold wallet featuring 6 džepovi za kreditne kartice, 2 džepovi za klizanje, 2 novčani džepovi i prozor za ličnu kartu. Funkcionalni kompaktan dizajn ovaj elegantni trifold muški novčanik se dva puta savija, ali je dovoljno kompaktan da stane u vaš džep i još uvijek nudi odlično skladište. Njegova kompaktna veličina čini ga pogodnim za svakodnevnu upotrebu i putovanja. Sofisticirani stil ovaj mens trifold novčanik koža je dizajnirana sa mekom izdržljive kože koja se osjeća sjajno u ruci i samo izgleda bolje kao što se koristi. Svaki novčanik ima reljefni Timberland logo. Dva velika, odvojena džepa za novčanice : izvanredan kvalitet : više od šezdeset godina Timberland je pokazao izvrsnost u izradi zadovoljstva korisnika. ".

Više detalja

Izbor kupaca

Rico Industries Bifold

KM 13.49

Podstava od umjetne kože Magnetno zatvaranje Ručno Pranje Veliki poklon stavka za ljubitelje sporta : garantuje da će biti vaš najomiljeniji posjed jer se može pohvaliti grafike privla�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.