• Nedavno
F&L CLASSIC RFID Blocking Mens dvoslojni stil goveđe kože od čelika lanac novčanik, texas crna

F&L CLASSIC RFID Blocking Mens dvoslojni stil goveđe kože od čelika lanac novčanik, texas crna

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Vrhunska Američka koža punog zrna, bez iznenađenja,bez razočarenja,ručno rađena po najfinijoj izradi, dolazi sa dugim teškim lancem od nerđajućeg čelika. Testirano i odobreno od strane nezavisnih laboratorijskih testova. Sadrži jedinstvenu RFID tehnologiju blokiranja, koja štiti vaše RFID kreditne kartice, Debitne kartice, lične karte od elektronskih lopova, zaštitu da spriječi lopove da dobiju lične podatke ili podatke o računu. 18'.0 dugi lanac od nerđajućeg čelika uključujući prsten za ključeve i kandžu-novčanik veličine 3,5 x 4 3/8 - sa kvalitetnim šavovima. 8 slotova za kreditne kartice,2 id prozora, džepovi za novčiće sa patentnim zatvaračem, 2 velika pretinca, 2 pretinca za dolar ,dovoljno prostrana za montažu, dolarske novčanice, dosta kartica itd., neka budu dobro organizovani. Dolazi sa prelepom poklon torbom što ovo čini odličnom idejom za poklon,ovo je za muškarce ili žene za svakodnevnu upotrebu, takođe za bicikliste,kamiondžije,vozače motocikala delikatan dizajn i uredno prošiven kako bi se osigurala njegova dugovečnost, najbolji kvalitet, vrhunska koža od goveđe kože čini ovaj novčanik izgleda veoma luksuzno i izdržljivo, ovaj jedinstveni dizajn čini ovaj novčanik pravim izborom. Vrhunska Američka koža punog zrna, bez iznenađenja,bez razočarenja,ručno rađena po najfinijoj izradi, dolazi sa dugim teškim lancem od nerđajućeg čelika. Testirano i odobreno od strane nezavisnih laboratorijskih testova. Sadrži jedinstvenu RFID tehnologiju blokiranja, koja štiti vaše RFID kreditne kartice, Debitne kartice, lične karte od elektronskih lopova, zaštitu da spriječi lopove da dobiju lične podatke ili podatke o računu. 18'.0 dugi lanac od nerđajućeg čelika uključujući prsten za ključeve i kandžu-novčanik veličine 3,5 x 4 3/8 - sa kvalitetnim šavovima. 8 slotova za kreditne kartice,2 id prozora, džepovi za novčiće sa patentnim zatvaračem, 2 velika pretinca, 2 pretinca za dolar ,dovoljno prostrana za montažu, dolarske novčanice, dosta kartica itd., neka budu dobro organizovani. Dolazi sa prelepom poklon torbom što ovo čini odličnom idejom za poklon,ovo je za muškarce ili žene za svakodnevnu upotrebu, takođe za bicikliste,kamiondžije,vozače motocikala delikatan dizajn i uredno prošiven kako bi se osigurala njegova dugovečnost, najbolji kvalitet, vrhunska koža od goveđe kože čini ovaj novčanik izgleda veoma luksuzno i izdržljivo, ovaj jedinstveni dizajn čini ovaj novčanik pravim izborom.

Više detalja

Izbor kupaca

Rico Industries Casual

KM 2.33

Proizvedeno u SADu Vlažna Maramica Čista Veliki poklon stavka za ljubitelje sporta : garantuje da će biti vaš najomiljeniji posjed jer se može pohvaliti grafike privlačnih i upisan sa

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.