• Nedavno
Sak ženski novčanik od Iris kartice

Sak ženski novčanik od Iris kartice

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Koža sa Pu ukrasima. Uvezeno. Kožna podstava. Zatvaranje zatvarača. Suha Tkanina Čista. Klasičan i bezvremenski Novčanik : Novčanik Sak Iris kartice ide bilo gdje i idealan je stil za one koji vole lagano putovati. Ovaj svakodnevni novčanik djeluje kao futrola za kartice i držač novčića, koji odgovara vašoj gotovini i karticama. Savršeno za svakodnevna putovanja : novčanik sadrži glavno zatvaranje patentnim zatvaračem i unutrašnjost s više utora za kreditne kartice i džepom sa patentnim zatvaračem. Vrhunska zanatska Koža : Koža dobijena iz kožne radne grupe sa zlatnim certifikatom kožare. Unutrašnjost torbe je PETA-odobrena i veganska certificirana Repreve podstava, izdržljiva, odbija vodu i mrlje i napravljena je od recikliranih materijala. Dimenzije i njega : dimenzije novčanika su 5,5 in D x 0,25 in Š x 3,625 in H. za čišćenje upotrijebite sredstvo za čišćenje i hidratantnu kremu na bazi vode. Za zaštitu površine kože upotrijebite zaštitni sprej. SAK : oduvijek smo bili više od torbi, hvatajući našu ljubav prema ručno izrađenom, teksturnom dizajnu. Mi smo B Corp certifikatom, s obzirom na kompanije koje ispunjavaju najviše standarde u stvaranju pozitivan društveni & uticaja na životnu sredinu. Novčanik iris kartice sadrži 7 utora za kreditne kartice i 1 prozor sa jasnim id slikom za savršenu organizaciju.

Više detalja

Izbor kupaca

Rico Industries Casual

KM 2.33

Proizvedeno u SADu Vlažna Maramica Čista Veliki poklon stavka za ljubitelje sporta : garantuje da će biti vaš najomiljeniji posjed jer se može pohvaliti grafike privlačnih i upisan sa

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.