• Nedavno
Firefighter Wallet Bifold Originalna Tkanina Za Opremu Za Bunkere

Firefighter Wallet Bifold Originalna Tkanina Za Opremu Za Bunkere

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

✔️ Jedinstveni izgled-Flashfire Supply dizajnirao je gladak novčanik koji se ističe među ostalima. Dizajniran i ručno sašiven tako da odgovara opremi za izlaznost. ✔️Tkanina za usporavanje plamena-pažljivo odabrana tkanina za usporavanje plamena koja daje najrealniji aspekt vatrogasca. Vanjska tkanina novčanika izrađena je od originalnog kevlara i aramidnog kevlara i guste fluorescentne reflektirajuće trake otporne na plamen i otporne na vremenske uslove. ✔️Više džepova-sa preko 8 različitih slotova za skladištenje. Karte se mogu postaviti horizontalno ili vertikalno da pogodnije stanu unutra. Na lijevoj strani prozirni džep za lične karte. ✔️RFID zaštita-ovaj novčanik uključuje RFID dizajn zaštite od blokiranja, sprečava skeniranje i dupliranje podataka o vašoj kreditnoj kartici. ✔️Savršen poklon-ponudite jedinstveni poklon koji možete nositi svaki dan. Ovaj vatrogasni novčanik će privući pažnju svih u vatrogasnoj stanici i učiniti šefove ljubomornim. Flashfire snabdijevanje zna što je vidljivije to je impresivnije! Ponosni smo što Vam predstavljamo visokokvalitetni novčanik od aramidne kevlar tkanine retardantnog plamena s debelom reflektirajućom/fluorescentnom trakom vodoravno. Odlučite se za novčanik otporan na vremenske uvjete s preko 8 različitih džepova, uključujući prozirni džep za vaš identitet. Srednja siva traka reflektuje se prisustvom svetlosti i može se uočiti sa velike udaljenosti. Reflektirajuća traka je dostupna u različitim jarkim bojama žutom i narandžastom. Savršen poklon za vatrogasca ili za nadogradnju novčanika na novi nivo.

Više detalja

Izbor kupaca

Rico Industries Casual

KM 2.33

Proizvedeno u SADu Vlažna Maramica Čista Veliki poklon stavka za ljubitelje sporta : garantuje da će biti vaš najomiljeniji posjed jer se može pohvaliti grafike privlačnih i upisan sa

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.