• Nedavno
Siskiyou sportski muški klasik

Siskiyou sportski muški klasik

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Proizvedeno u SAD-u i uvezeno. Kožna podstava. Dvostruko zatvaranje. Zvanično licencirani koledž proizvod. Novčanik sadrži unutrašnje utore za kreditne kartice, prozorski id slot i veliki džep sa novčanikom. Novčanik ima izgled zrna kože i stručnu izradu za kvalitetan novčanik po odličnoj cijeni. Dolazi sa elegantnim crnim lancem za ključeve sa kopčom za lako pričvršćivanje na pojaseve, ruksake ili torbice. Savršen set za bilo koji ventilator. Ljubitelji sporta ne moraju da žrtvuju stil sa ovim klasičnim dvoslojnim novčanikom koji poseduje Michigan Wolverines izuzetno veliki logo. Ovaj muški modni dodatak ima izgled zrna kože i stručnu izradu kvalitetnog novčanika po odličnoj cijeni. Novčanik sadrži unutrašnje utore za kreditne kartice, prozorski id slot i veliki džep sa novčanikom. Dolazi sa elegantnim crnim lancem za ključeve sa kopčom za lako pričvršćivanje na pojaseve, ruksake ili torbice. Siskiyou Sports je zvanični korisnik licence NFL, NHL, PBR, Mossy Oak i skoro stotinu koledža. Mi smo mala kompanija u Oregonu koja apsolutno voli sport! Mi smo u porodičnom vlasništvu i upravljamo sa preko 30 godina iskustva u proizvodnji. Uvozimo mnogo naših komponenti, ali većina naših završnih radova se obavlja upravo ovdje u SAD-u. Naši timovi za montažu u kući teže izvrsnosti u svakom proizvodu!.

Više detalja

Izbor kupaca

Rico Industries Casual

KM 2.33

Proizvedeno u SADu Vlažna Maramica Čista Veliki poklon stavka za ljubitelje sporta : garantuje da će biti vaš najomiljeniji posjed jer se može pohvaliti grafike privlačnih i upisan sa

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.