• Nedavno
Siskiyou sportski NFL New York Jets koža Tri puta novčanik & ključni organizator, jedna veličina, crn

Siskiyou sportski NFL New York Jets koža Tri puta novčanik & ključni organizator, jedna veličina, crn

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Prava fina koža. 6 slotova za kreditne kartice, sa malim džepovima iza sebe i velikim džepom u novčaniku i prozorskim utorom za ličnu kartu. Dolazi s inovativnim organizatorom za ključeve koji ima vijak za lako učitavanje koji može držati do 10 tipki koje se savijaju u ključni lanac. Savršen set za tvrdo ventilator. Naš klasični troslojni novčanik od fine kože pedantno je izrađen od prave kože koja će lijepo stariti, tako da ćete godinama imati kvalitetan novčanik. Ovo je odjeća za obožavatelje u svom najboljem izdanju. Novčanik je prepun organizacionih karakteristika; puno slotova za kreditne kartice, veliki džep u novčaniku i slot za ID prozora. Prednja strana novčanika ima izuzetno veliki tim štampani logo. Dolazi sa našim inovativnim key organizatorom koji čuva vaše ključeve u kompaktnom, lako dostupnom paketu sa inženjeringom švajcarskog stila. Možete učitati do 10 ključeva koji se zatvaraju u organizator tako da nikada nećete morati da se nosite sa ključevima koji vas guraju u džep, oštećuju torbicu ili jednostavno stvaraju tonu buke. Postoji zgodan komad petlje za pričvršćivanje većeg ključa ili privjeska za automobil.

Više detalja

Izbor kupaca

Rico Industries Bifold

KM 13.49

Podstava od umjetne kože Magnetno zatvaranje Ručno Pranje Veliki poklon stavka za ljubitelje sporta : garantuje da će biti vaš najomiljeniji posjed jer se može pohvaliti grafike privla�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.