• Nedavno
BULLIANT muški novčanik, tanak kožni novčanik RFID Blocken za muškarce Standard i Apple Airtag koriste 11 kartica

BULLIANT muški novčanik, tanak kožni novčanik RFID Blocken za muškarce Standard i Apple Airtag koriste 11 kartica

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Višestruka upotreba-nova ideja za standardnu ili airtag upotrebu, stiže Vam sa blokom logotipa marke u rupi za standardnu upotrebu (ne kao rupa kao ostali),ako za airtag,samo treba da izvadite blok logotipa i zamenite ga sa apple airtag;. Veliki kapacitet-11 kartica uključujući prozor za identifikaciju,kopču za novac unutra za nekoliko biila;. Jednostavan pristup-svi slotovi za kartice su lepo rešeni za praktičan pristup,za svakodnevnu upotrebu,ima proreze na prednjoj i zadnjoj površini sa rupom za guranje prsta;. RFID BLOCKENRFID Blocken sa tehnologijom sastavljenom od metala, posebno je instaliran da blokira 13.56 MHz ili više RFID signale i štiti vrijedne informacije pohranjene na RFID čipovima od neovlaštenog skeniranja;. Pogodna veličinaprefinjen raspored veličine 3 "X4. 3", mekan u ruci i lagan u džepovima, možete ga imati za lako kupovinu. Višestruka upotreba-nova ideja za standardnu ili airtag upotrebu, stiže Vam sa blokom logotipa marke u rupi za standardnu upotrebu (ne kao rupa kao ostali),ako za airtag,samo treba da izvadite blok logotipa i zamenite ga sa apple airtag;. Veliki kapacitet-11 kartica uključujući prozor za identifikaciju,kopču za novac unutra za nekoliko biila;. Jednostavan pristup-svi slotovi za kartice su lepo rešeni za praktičan pristup,za svakodnevnu upotrebu,ima proreze na prednjoj i zadnjoj površini sa rupom za guranje prsta;. RFID BLOCKENRFID Blocken sa tehnologijom sastavljenom od metala, posebno je instaliran da blokira 13.56 MHz ili više RFID signale i štiti vrijedne informacije pohranjene na RFID čipovima od neovlaštenog skeniranja;. Pogodna veličinaprefinjen raspored veličine 3 "X4. 3", mekan u ruci i lagan u džepovima, možete ga imati za lako kupovinu. Bulliant—poseban dizajner novčanika, svakom novčaniku daje svoj lični stil sofisticiranim izgledom, jednostavnom i čvrstom strukturom;. Bulliant—a dedicate wallet maker, posvetiti njegov brižan i ozbiljan za izradu svakog novčanik, od izbora kožnog materijala na šivanje svakog boda, je napravljen precizno.

Više detalja

Izbor kupaca

Rico Industries Casual

KM 1.67

Mrežasta podstava Zatvaranje poklopca Ručno Pranje Veliki poklon stavka za ljubitelje sporta : garantuje da će biti vaš najomiljeniji posjed jer se može pohvaliti grafike privlačnih i

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.