• Nedavno
Drake WoterFowl Performance košulje dugih rukava s dugim rukavima

Drake WoterFowl Performance košulje dugih rukava s dugim rukavima

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

92% poliesterski / 8% Spandex Jersey. Napravljeno u SAD-u ili uvozi. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Zamrzavanje pređe za prirodno hlađenje. Meka i prozračna sa ugrađenim rastezanjem. Wicking vlage. Brzo sušenje. Nekonstruirana trodijelna kapuljača. Hoodie performanse Drake pruža izvanrednu funkcionalnost i pakira se sa značajkama performansi. Tkanina ima ugrađenu hlađenje, UPF 50, Wicking Wilure, prozračan rastezanje i brzo sušenje. Lagana je tako da se može nositi cijele godine u mnogim vremenskim uvjetima. Hoodie iz performanse Drakea dolazi u heathersu i naš ekskluzivni stari školski camo i jedna je od najsantidnijih odjevnih predmeta Drakea.

Više detalja

Izbor kupaca

Rezač i muški prsluk

KM 31.62

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mašinsko pranje Heather pleteni džemper Fleece Novost gusti poklopac u šav

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.