• Nedavno
GUISBY Bamboo kratka ljetna pidžama za bebe, male djevojčice dječaci meka odjeća za spavanje, Dječija pidžama 2kom Set

GUISBY Bamboo kratka ljetna pidžama za bebe, male djevojčice dječaci meka odjeća za spavanje, Dječija pidžama 2kom Set

Zahvalnost:
KM 28.85

Količina robe
Dostupno na zahtjev

GUISBY je brend odjeće dizajniran posebno za bebe, posvećeni smo razvoju kvalitetnijih, praktičnih proizvoda za bebe. Naši proizvodi su napravljeni od mekanih, prozračnih bambusovih tkanina koje neguju nežnu kožu vaših beba, dobar je saputnik za spavanje i igru sa vašom bebom. Dobro došli u radosni Svijet roditeljstva, odrastimo zajedno!. Kratki kompleti pidžama napravljeni od najmekših,prozračnijih,95% bambusovih vlakana, 5% spandeksa. Uvezeno. Povucite zatvaranje. Mašinsko Pranje. Naše pidžame za djevojčice 12-18 mont napravljene su od 95% bambusa i 5% spandeksa koji su super meki i nježni na koži vašeg djeteta. Pidžama za malu djecu savršen izbor za spavanje,igru,izležavanje,drijemanje ili samo druženje. Ovi meki setovi pidžama imaju super rastezljivu traku za struk, naljepnicu za vrat bez oznaka za udobno i bezbolno nošenje. Naše bambusove pidžame za djecu pjevaju se u formi i neće izgubiti svoju mekoću i rastezljivost nakon više pranja,u kombinaciji sa stopom rasta babys za odabir veličine. 12 mjesec pidžama djevojka ima mnogo zapanjujući boja.Odlično za Dječiji dan, rođendan,Noć vještica,Božić, Dan zahvalnosti i novogodišnji poklon.

Više detalja

Izbor kupaca

Rezač i muški prsluk

KM 31.62

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mašinsko pranje Heather pleteni džemper Fleece Novost gusti poklopac u šav

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.