• Nedavno
Gymp tenkov muške bodybuilding majica za teretanu majice bez rukava s majicama bez rukava TOP CRNI

Gymp tenkov muške bodybuilding majica za teretanu majice bez rukava s majicama bez rukava TOP CRNI

Zahvalnost:
KM 11.35

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Mašinsko pranje. Materijali : Vrh cisterna je pamučna mješavina. Materijal je mekan, dizajniran za trening, trening i fitnes tenk. Svijetli težinu, idealno za ljetno hladno za nošenje. Jedinstveni dizajn : Vrh spremnika pažljivo je prilagođen brzom znoju i rasipanju topline, personaliziranim prikazom mišića. Lako se kreće bez gubitka modne i dodaje jedinstveni dodir za vaš izgled. Veličina : Ovaj vrhovi rezervoara izrađen je od udobnog i prozračnog materijala. Prilikom odabira veličine, pažljivo provjerite grafikon veličine. Preporučuje se odabir jedne veličine veće. Obrassion : tiskani grafički vrhovi bez rukava odlični su za ljeto, svakodnevno trošenje, ležerna habanja, vježba, plaža, planinarenje, kampiranje, vanjski, vlak za teretanu, savršenstvo za ležerno, fitnes, sport. Tank vrh : majica bez rukava savršena rezana sa labavim paruljom za ruke i rub, oslobodite pazuhe od čvrsto i stisnite tokom vježbanja. Informacije o proizvodu : Visokokvalitetni materijal : pamuk, uživajte u mekim i udobnosti ovog rezervoara bez dodatnog rasutih. Prozračan, mekan, antise-osetljiv, lako se čisti, nije lako Fuzz.Pattern dizajn nalazi se ispred košulje kao na slici. Mjestom za ljetnu zabavu, trenirajući teretanu i svaki dan koristeći klasični fit tenk top.oclancsion : pogodan Za svakodnevnu habanje i mnoge aktivnosti na otvorenom kao što su trčanje, košarka, joga, fitness, biciklizam, planinarenje, ribolov, dizanje tegova itd. Idealno za one koji vole ostati aktivni i ugodni. , Fudbal, košarka, napomena : pažljivo provjerite detalj veličine prije kupovine. Predmeti se mjere rukom, veličine možda 1-3cm greške .Mens tiskani tenkovi mogu se ručno oprati i stroj se oprati. Ne izbjeljivati. Verzija labave fit. Ako vam je potrebno blisko uklapanje, nemojte tako izgubiti ispod pazuha (odaberite manju veličinu). Jezici informacije : Veličina se ručno mjeri, a može postojati odstupanje mjerenja 1-3cm. Pogledajte detalje pogledajte grafikon veličine. Ako niste sigurni u veličinu da biste odabrali, kontaktirajte nas za pomoć. Veličina : X-velike promocije mogu se razlikovati ovisno o veličini.

Više detalja

Izbor kupaca

ML Kishigo Muške B100

KM 1.33

100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mreža Poboljšana vidljivost multidžepni prsluk 100% poliesterska mreža PLASTIČNI ZIPPER Prednji zatvarač ojačana izdržljivim mrežom..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.