• Nedavno
Molldan sauna prsluk za muškarce znojne tenkove Top pulover trener struka vježbanja

Molldan sauna prsluk za muškarce znojne tenkove Top pulover trener struka vježbanja

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Polimer i spandex. Zatvaranje povlačenja. Samo ručno pranje. Novi polimer prsluk pomoći će u tijeku tjelesnu temperaturu neprekidnom za ubrzanje znojenja tokom vježbanja. Osjećaj poput saune pomoći će da izlazi iz viška vode iz tijela. Deep-u dizajn vrata i velika elastičnost su zgodni za uzimanje i isključivanje; U međuvremenu, ova lagana težina i prsluk za brzo sušenje pogodan je za redovne vježbe. Pažljivosti : mogu se osjećati čvrsto u prvom trošenju, prilagoditi se vremenom postepeno prema adaptaciji tijela, ali manje od 5 sati; Ne koristite ga odmah nakon obroka; Predložite da ga opere na vrijeme nakon upotrebe; Ručno pranje hladnom vodom, bez izbjeljivača ili željeza, sa sličnim bojama, visi za sušenjem oblogom prema vanjskoj strani. Izgradnja oblika, zadrži fit; Trčanje, teretana, joga, biciklizam, jogging, bučica-dizanje, igranje kuglice ili kao poklon prijateljima. Kad otvorite paket, osjetite miris mirisa prirodni je fenomen nove odjeće, samo ga perite nekoliko puta i družite se da se osuši, miris će biti nestalan. Bilo kakvih problema ili prijedloga, samo slobodni kontaktirajte nas putem e-maila putem kanala. Polimer i spandex. Zatvaranje povlačenja. Samo ručno pranje. Novi polimer prsluk pomoći će u tijeku tjelesnu temperaturu neprekidnom za ubrzanje znojenja tokom vježbanja. Osjećaj poput saune pomoći će da izlazi iz viška vode iz tijela. Deep-u dizajn vrata i velika elastičnost su zgodni za uzimanje i isključivanje; U međuvremenu, ova lagana težina i prsluk za brzo sušenje pogodan je za redovne vježbe. Pažljivosti : mogu se osjećati čvrsto u prvom trošenju, prilagoditi se vremenom postepeno prema adaptaciji tijela, ali manje od 5 sati; Ne koristite ga odmah nakon obroka; Predložite da ga opere na vrijeme nakon upotrebe; Ručno pranje hladnom vodom, bez izbjeljivača ili željeza, sa sličnim bojama, visi za sušenjem oblogom prema vanjskoj strani. Izgradnja oblika, zadrži fit; Trčanje, teretana, joga, biciklizam, jogging, bučica-dizanje, igranje kuglice ili kao poklon prijateljima. Kad otvorite paket, osjetite miris mirisa prirodni je fenomen nove odjeće, samo ga perite nekoliko puta i družite se da se osuši, miris će biti nestalan. Bilo kakvih problema ili prijedloga, samo slobodni kontaktirajte nas putem e-maila putem kanala.

Više detalja

Izbor kupaca

ML Kishigo Muške B100

KM 1.33

100% poliester Uvezeno Zatvarač sa zatvaračem Mreža Poboljšana vidljivost multidžepni prsluk 100% poliesterska mreža PLASTIČNI ZIPPER Prednji zatvarač ojačana izdržljivim mrežom..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.