• Nedavno
SZCO isporučuje bijelu kravlje kože

SZCO isporučuje bijelu kravlje kože

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Tri testere. Napravljen od kravljeg. Irski čičak amblem. Dolazi sa lancem i d petljom. 7 "širine. Tri testere. Napravljen od kravljeg amblem. Dolazi sa lancem i d petljom. 7" u širini. Ova bijela kravlje kože SZCO isporuke izrađena je od kože. Ima metalni grb Irskog čička na njegovom preklopku. Ovaj SPORRAN dolazi sa lančanim pojasom i D petljom za podešavanje. SPORRAN ima tri kasa ispred. Istorijski spor u obrivu Edge, koje su dizajnirali SZCO isporuke, jedan su od naših najboljih prodavača i lako je vidjeti zašto! Uz vrhunsku kožu, vrijeme počašćenim dizajnom, uz podesivi lančani pojas, ovaj klasični dizajn izgleda sjajno za svaku priliku. Zatvaranje jednostavnog za upotrebu čini pohranu i pristupa vašem novčaniku, telefonu, tipkama ili bilo čemu drugom što vam je potrebno jednostavno i zgodno. Iza praktičnog, voljet ćete značenje iza kraljećih kita sa reljefnim dizajnom Celtic Celtic Cleans Sporran-a. Bez početka ili kraja, keltski čvor predstavlja vječnost, bilo da se to manifestuje u odanosti, vjeri, ljubavi ili porodici.

Više detalja

Izbor kupaca

W Republic Game Day Hoodie

KM 23.48

50% pamuk, 50% poliester Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Pulover sa hoodie Zvanično licenciran 50% pamuk, 50% poliester Dvostruko igle zašivene rame, ruke, manžete i pojas Uve

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.