• Nedavno
Pro kapacitivni otporni štal univerzalni 2 u 1 kompatibilan sa vašim Samsung SM-W627 visokom osjetljivošću i preciznošću pune veličine 3 pakovanja!

Pro kapacitivni otporni štal univerzalni 2 u 1 kompatibilan sa vašim Samsung SM-W627 visokom osjetljivošću i preciznošću pune veličine

Zahvalnost:
KM 9.55

Količina robe
Dostupno na zahtjev

⚡ 【Dobar kvalitet, osjetljivost i preciznost】 Izrađen je od čvrstog Aero dinamike, aluminija aviona zadržava ovu laganu težinu. Otporni Stylus HARD TIP-potpuno kompatibilan sa svim otpornim uređajima za dodir, kao što su POS, PDA, industrijski PC, auto navigator, etc. ● Nije potrebno punjač ili baterije. Profesionalni zahvat nudi udobno iskustvo hvatanja. Dolazi u izvrsnom paketu bio bi idealan božićni / rođendan / povratak / povratni poklon za porodicu ili prijatelje. ⚡ 【Kapacitivni (dodir)】 Poboljšani gumeni okrugli vrh može se koristiti u svim telefonima i karticama. Linije, slova, sjenčanje, umjetnost ili bilo kakve suptilne detalje na kojem god radite, tip uvijek odgovara na odgovarajući način. Pruža mnogo bolju fleksibilnost i tačnost kompatibilna sa vašim kompatibilnim sa vašim pisanjem i crtanjem. ● Visoka preciznost i osjetljiv stylus savršen je za pisanje, crtanje, uzimanje bilješki, crtežu, navigaciju, igranje igara i drugih oblika kreativnog izraza. ● Savršen za sve od djece do starijih osoba. Koristite za tačnost i lakoću. Svuda svuda s lakoćom. Okrugli kraj našeg Stylus nudi bolju fleksibilnost i tačnost pisanja, crtanja, uzimajući bilješke, skiciranje, igranje itd. Glatko iskustvo pisanja pomaže vam da se fokusirate na svoj rad. Koristite ih u bilo kojoj klimi glatko. Trebate pisati / crtati / skicirati rukavice ili duge nokte? Nema problema.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.