• Nedavno
TEK STYZ PROPACITIVNO otporni štal Universal 2 u 1 Kompatibilan sa vašim Fusion Garage Grid4 Visoka osetljivost i preciznost pune veličine 3 pakovanja!

TEK STYZ PROPACITIVNO otporni štal Universal 2 u 1 Kompatibilan sa vašim Fusion Garage Grid4 Visoka osetljivost i preciznost pune

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Svuda svuda s lakoćom. ● Pomaže vam da zaštitite svoje ekrane od ogrebotina, udaraca, maziva i otisaka prstiju. ● Prozirni vrh omogućava da vidite da vidite tačno tamo gdje pokazujete. ● Nije potrebno punjač ili baterije. ⚡ 【Kapacitivni (dodir)】 Poboljšani gumeni okrugli vrh može se koristiti u svim telefonima i karticama.box sadrži : 2 u 1 Stylus olovke 3 pakovanje! (Srebro). Koristite ih u bilo kojoj klimi glatko. Iz linija i slova do sjenčanja i suptilnih detalja, savjeti odgovaraju na odgovarajući način. ● Visoka preciznost i osjetljiv stylus savršen je za pisanje, crtanje, uzimanje bilješki, crtežu, navigaciju, igranje igara i drugih oblika kreativnog izraza. ● Savršen za sve od djece do starijih osoba. Koristite za tačnost i lakoću. Okrugli kraj našeg Stylus nudi bolju fleksibilnost i tačnost pisanja, crtanja, uzimajući bilješke, skiciranje, igranje itd. Dolazi u izvrsnom paketu bio bi idealan božićni / rođendan / povratak / povratni poklon za porodicu ili prijatelje. Pomaže u izbjegavanju ogrebotina, izbočina, masti i otisaka prstiju na vašem ekranu osjetljivog na dodir. Super glatki gumeni vrh glatko klizi nad dodirnim ekranom. ● Ergonomski dizajn neklizajućeg i udobnog prianjanja za sve vaše koristi. Lako za nošenje. ⚡ 【otporan (tlak)】 Tlak pritisak, šiljiv / fini kraj zahtijeva ekran koji nije dodirnut, ovo je najmanje zajednički tip i više za visoke krajnje uređaje.⚡ 【Dobar kvalitet, osjetljivost i preciznost】 Izrađen je od čvrstog Aero dinamike, aluminija aviona zadržava ovu laganu težinu. Pomaže u izbjegavanju ogrebotina, izbočina, masti i otisaka prstiju na vašem ekranu osjetljivog na dodir. Glatko iskustvo pisanja pomaže vam da se fokusirate na svoj rad. Linije, slova, sjenčanje, umjetnost ili bilo kakve suptilne detalje na kojem god radite, tip uvijek odgovara na odgovarajući način. ☝ Ovo je visoka preciznost 2 u 1 Stylusu kompatibilna sa vašim Fusion Garage Grid4 kapacitivnim (najčešćim) i otpornim ekranima, zašto su ove olovke savršenim za sve dodirne ekrane? ✅Specifikacije : ● Dobro kvalitetan čvrsti Stylus sa dvostrukim krajevima kompatibilan sa vašim kapacitivnim (dodirom) i otpornima (potreban pritisak) dodirnim zaslonom. ⚡ 【Kapacitivni (dodir)】 Poboljšani gumeni okrugli vrh može se koristiti u svim telefonima i karticama. Otporni Stylus HARD TIP-potpuno kompatibilan sa svim otpornim uređajima za dodir, kao što su POS, PDA, industrijski PC, auto navigator, etc. ⚡ 【otporan (tlak)】 Tlak pritisak, šiljiv / fini kraj zahtijeva ekran koji nije dodirnut, ovo je najmanje zajednički tip i više za visoke krajnje uređaje. Iz linija i slova do sjenčanja i suptilnih detalja, savjeti odgovaraju na odgovarajući način.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.