• Nedavno
Tek styz Premium Stylus kompatibilan sa vašim Plortronics SAVOR M1100 s prilagođenim kapacitivnim dodirom 3 paketom!

Tek styz Premium Stylus kompatibilan sa vašim Plortronics SAVOR M1100 s prilagođenim kapacitivnim dodirom 3 paketom!

Zahvalnost:
KM 43.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

● AUDETECT IC tehnologija automatski otkriva vrstu uređaja i njegove specifične potrebe za punjenjem za poboljšanu kompatibilnost ● izdržljiv materijal - funkcija olovke za olovke sa mekim savjetima i tijelu izrađena je od visokokvalitetnog aluminija.Profesionalno dizajniran Kompatibilan sa vašim Plontronics Savor M1100 povećava trajnost i tačnost vrha!. Kompatibilan je sa svim uređajima za dodirnim ekranom. pruža glatku Olovka poput pismenog iskustva kompatibilna sa vašim tabletom ili telefonom na dodir. ● Jednostavno nošenje tankog karoserije, lagana dizajna klip, tako da je vrlo jednostavno nošenje nigdje. (Crna) Vrh protiv ogrebotine - vrh stilusa izrađen je od meke i gume otporne na ogrebotine. ☝Premijum stylus kompatibilan sa vašim planonics SAVOR M1100 Custom Capacitiv olovkom 3 pakovanje!. Ali takođe odgovaraju bilo kojim uređajima opremljenim kapacitivnim dodirnim ekranom. Pruža glatku olovku poput iskustva na pisanju kompatibilno sa vašim tabletom ili telefonom na dodirnom ekranu. Kompatibilan je sa svim uređajima za dodirnim ekranom. Profesionalno dizajniran sa vašom Plontronics-om M1100 povećava trajnost i tačnost! . Otporan na otisak prsta i sredstvo protiv štapa, odlično za pisanje crtanja itd. ✅Specifikacije : ● Nema više velikih prstiju jer ovaj stylus ima bolju dodirnu tačku od vrha kompatibilne s vašim prstom dajući bolju tačnost na konzoli. Dizajn klipa je odličan za uklanjanje vašeg džepa, i Pad, dnevnik itd.Clips Desno Kompatibilno sa vašim nošenjem, knjigovodstvenim ili džepom ● Stylus olovke sa isječkom - jednostavno ga nosite bilo gdje želite. Savršeno za crtanje aplikacija i tako brzo kretanje kroz dodirni ekran s lakoćom. * Kupite sada - Najnovija verzija sada je dostupna! *. ● Univerzalni šareni i svijetli kapacitivni olovci - Radovi na svim uređajima sa kapacitivnim dodirnim ekranom : ● Ne samo kompatibilan sa i Pad, i Phone, Android pametnom telefonom , auto navigacijski sustav itd. Ovaj stylus možete podijeliti sa kompatibilnim sa svojim prijateljima ili porodicom. * Kupujte sada - najnoviju verziju sada je dostupna! *. Uključuje količinu 3 olovke u 4 "duljinu u odabranoj boji.

Više detalja

Izbor kupaca

Savjeti za olovke 4pcs

KM 2.67

Dizajn preciznog i nagiba piksela】 1,5 mm Olovka Savjet može zamijeniti prst da izvršava finija upute, što je preciznije i osjetljivo 【Originalne nibs】 2 x crni vrhovi, 1 x bijeli t

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.