• Nedavno
za moto g Stylus 5G 2022 Stylus olovka za motorola moto g Stylus 5g Touch Stylus S Pen Not za moto g Stylus 5G 2021

za moto g Stylus 5G 2022 Stylus olovka za motorola moto g Stylus 5g Touch Stylus S Pen Not za moto g Stylus 5G 2021

Zahvalnost:
KM 5.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Visokokvalitetni zamjenski senzor dodir za moto g stylus 2022 / moto g Stylus 5 G 2022 Svi Verison. Upotreba ugrađenog stylusa možete crtati, dodajte rukopisnim komentarima na slike i uređuju slike s preciznom. Pored navigacije, uređivanja ili bilo kojeg drugog posla koji zahtijeva tačnu tačnost, stylus je idealan. Kad inspiracija pogodi, pogledajte kratku bilješku na ekranu računara. Ne za moto g Stylus 5 G 2021. Ne fit moto g stylus 2020, ne odgovara moto g stylus 2021. Ne fit moto g stylus 5g xt2131. Integrirani Stylus pruža vam preciznu kontrolu i potpuno novi način da se izrazite. Stylus se ne može integrirati sa aplikacijom Moto Note, tako da možete početi pisati bez čak ni otključavanja telefona. Nisu svi mobilni telefoni imaju prevelike ekrane. Može se koristiti u bilo kojoj klimi!. Redefining preciznost!. Zaštitite sigurnosnu sigurnost!. Dobre vesti za pacijente sa opsesivnim poremećajem!. Velike ili male ruke su pogodne!. To je poput držanja čarobne četkice u ruci, pomažući da poboljšate kreativnost!. Pregledavanje stranice ili telefona sa olovkom za stilus, bit će tačniji. Ostavite svoje misli na telefonu kao što želite. Uredi fotografiju brže i preciznije od drugih. Koristeći stylus je osjetljivije i jednostavnije!. Koristite svoju kreativnost i izvucite sve inspiracije koje vam dolaze! Pokupite telefon i Stylus da se poboljšate bilo kada, bilo gdje!. Integrirani Stylus pruža vam preciznu kontrolu i potpuno novi način da se izrazite. Svečnije od prsta, možete uređivati ​​fotografije, jot bilješke, crtačke umjetničke radove, kopirati i zalijepiti tekst, označiti snimke zaslona, ​​navedite ga. Stylus se ne može integrirati sa aplikacijom Moto Note, tako da možete početi pisati bez čak ni otključavanja telefona. Zbog materijala diska je provodljiva plastika, prije upotrebe olovke na vašem uređaju, provjerite da li su ekran uređaja i disk čisti, prljavština može uhvatiti na disk koji može rezultirati smanjenom osjetljivošću, a u nekim slučajevima može čak i ogrebajte svoj ekran. Obično naš Stylus neće izazvati ogrebotine na dodirnom ekranu, ali mi još uvijek predlažemo da koristite zaštitni ekran na svom uređaju kako biste zaštitili ekran iz bilo koje moguće oštećenja / ogrebotine koje mogu biti uzrokovane prljavštinom na disku / ekranu, oštećenim savjetima ili neispravnim proizvod niske vjerojatnosti.

Više detalja

Izbor kupaca

Panasonic 711-D7 Stylus

KM 2.33

Ovo je o.e.m Ovlašteni deo Odgovara raznim modelima marke Panasonic OEM dio # 711D7 Marka : Panasonic Ovo je ovlašteni proizvod za novi tržište Odgovara raznim modelima marke Panasonic I

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.