• Nedavno
TEK STYZ PROPACITIVNO Otporni STYLUS Universal 2 u 1 Kompatibilan sa BOS-om Prijenosni pametni zvučnik Visoka osjetljivost i preciznost pune veličine 3 pakovanja!

TEK STYZ PROPACITIVNO Otporni STYLUS Universal 2 u 1 Kompatibilan sa BOS-om Prijenosni pametni zvučnik Visoka osjetljivost i preciznost

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dolazi u izvrsnom paketu bio bi idealan božićni / rođendan / povratak / povratni poklon za porodicu ili prijatelje. Pomaže u izbjegavanju ogrebotina, izbočina, masti i otisaka prstiju na vašem ekranu osjetljivog na dodir. ⚡ 【Kapacitivni (dodir)】 Poboljšani gumeni okrugli vrh može se koristiti u svim telefonima i karticama. Pruža mnogo bolju fleksibilnost i tačnost kompatibilna sa vašim kompatibilnim sa vašim pisanjem i crtanjem. Koristite ih u bilo kojoj klimi glatko. Koristite za tačnost i lakoću. Kapacitivni omot Gumeni kružni savjet - za kapacitivne ekrane poput pametnih telefona / tableta / i Pad / i Pad Pro / i Phone, Samsung Galaxy, itd. Pomaže u izbjegavanju ogrebotina, izbočina, masti i otisaka prstiju na vašem ekranu osjetljivog na dodir. ⚡ 【Savršeno kao pokloni】 Stylus paket od 3 boje (crna srebrna crvena) po nenadmašnoj cijeni čini savršen poklon. Okrugli kraj našeg Stylus nudi bolju fleksibilnost i tačnost pisanja, crtanja, uzimajući bilješke, skiciranje, igranje itd. Brzo i jednostavno kompatibilno sa vašim kompatibilnim sa vašim nožnim kućištem ili džep nosite ga okolo. Profesionalni zahvat nudi udobno iskustvo hvatanja. Linije, slova, sjenčanje, umjetnost ili bilo kakve suptilne detalje na kojem god radite, tip uvijek odgovara na odgovarajući način. ⚡ 【Savršeno kao pokloni】 Stylus paket od 3 boje (crna srebrna crvena) po nenadmašnoj cijeni čini savršen poklon. Otporni Stylus HARD TIP-potpuno kompatibilan sa svim otpornim uređajima za dodir, kao što su POS, PDA, industrijski PC, auto navigator, etc.box sadrži : 2 u 1 Stylus olovke 3 pakovanje! (Crno srebrno crveno). ⚡ 【otporan (tlak)】 Tlak pritisak, šiljiv / fini kraj zahtijeva ekran koji nije dodirnut, ovo je najmanje zajednički tip i više za visoke krajnje uređaje. Iz linija i slova do sjenčanja i suptilnih detalja, savjeti odgovaraju na odgovarajući način. Pruža mnogo bolju fleksibilnost i tačnost kompatibilna sa vašim kompatibilnim sa vašim pisanjem i crtanjem. ⚡ 【Dobar kvalitet, osjetljivost i preciznost】 Izrađen je od čvrstog Aero dinamike, aluminija aviona zadržava ovu laganu težinu. Možete koristiti satima. Lako za nošenje. Glatko iskustvo pisanja pomaže vam da se fokusirate na svoj rad. Okrugli kraj našeg Stylus nudi bolju fleksibilnost i tačnost pisanja, crtanja, uzimajući bilješke, skiciranje, igranje itd.⚡ 【Dobar kvalitet, osjetljivost i preciznost】 Izrađen je od čvrstog Aero dinamike, aluminija aviona zadržava ovu laganu težinu. Brzo i jednostavno kompatibilno sa vašim kompatibilnim sa vašim nožnim kućištem ili džep nosite ga okolo. Svuda svuda s lakoćom. Profesionalni zahvat nudi udobno iskustvo hvatanja.

Više detalja

Izbor kupaca

Panasonic 711-D7 Stylus

KM 2.33

Ovo je o.e.m Ovlašteni deo Odgovara raznim modelima marke Panasonic OEM dio # 711D7 Marka : Panasonic Ovo je ovlašteni proizvod za novi tržište Odgovara raznim modelima marke Panasonic..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.