• Nedavno
Walnuta 72 120 160 180 obojene olovke postavljene crtež profitalne olovke nafte akvarel booling kit umjetnina zaliha

Walnuta 72 120 160 180 obojene olovke postavljene crtež profitalne olovke nafte akvarel booling kit umjetnina zaliha

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ove stručne olovke za bojanje glatko kliziju preko vašeg papira, bez lakih i sloja bez napora. Bićete zadivljeni njihovim bogatim, dubokim pokrivenosti. Ove svijetle obojene olovke dolaze u širokom nizu sjajnih, zasićenih boja. Svaka olovka je označena i numerirana za jednostavnu identifikaciju boja. Iz njihove čvrste, udobne bačve do njihovih mekih, berza otpornih na pauzu, vaše umjetničke olovke su napravljene da traju. Kompletan set sa svim potrebnim alatima za spremanje problema odabira. Ove stručne olovke za bojanje glatko kliziju preko vašeg papira, bez lakih i sloja bez napora. Bićete zadivljeni njihovim bogatim, dubokim pokrivenosti. Ove svijetle obojene olovke dolaze u širokom nizu sjajnih, zasićenih boja. Svaka olovka je označena i numerirana za jednostavnu identifikaciju boja. Iz njihove čvrste, udobne bačve do njihovih mekih, berza otpornih na pauzu, vaše umjetničke olovke su napravljene da traju. Kompletan set sa svim potrebnim alatima za spremanje problema odabira. Ove stručne olovke za bojanje glatko kliziju preko vašeg papira, bez lakih i sloja bez napora. Bićete zadivljeni njihovim bogatim, dubokim pokrivenosti. Olovke svijetle boje dolaze u širokom nizu sjajnih, zasićenih boja. Svaka olovka je označena i numerirana za jednostavnu identifikaciju boja od njihove čvrste, udobne bačve do svoje meke, bespotredne jezgre otpornih na pauzu, vaše umjetničke olovke su napravljene za trajanje. Računajte na njih da biste lako naošli i izvršavaju svaki put. Crtanje je prikladno i jednostavno voditi olovku u ručnoj boji. Nije lako probiti. Prekrivena boja prirodno nije lako izblijediti.package : 72/120/160/180 / boja, 1 olovke za roll olovke ,.

Više detalja

Izbor kupaca

OPĆI TEST TEST Olovka / 12

KM 36.65

Mekani crni grafit Polaže tamnu crnu liniju Korisno za testove Scan Tron ili mjehurića Idealno za ljubitelje križanja zagonetke Napravljeno u sad Ovaj opći olovka za ispitivanje # 580 im

Inktense Olovke 72 Limenka

KM 1.67

Živopisne nijanseokruglo 4mm meko olovno jezgro savršeno je za hrabre izražajne crteže Visoko pigmentirana boja se lako nanosi i daje živopisan završetak Uključuje raspon od 72 boje..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.