• Nedavno
Inktense Olovke 72 Limenka

Inktense Olovke 72 Limenka

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Živopisne nijanse-okruglo 4mm meko olovno jezgro savršeno je za hrabre izražajne crteže. Visoko pigmentirana boja se lako nanosi i daje živopisan završetak. Uključuje raspon od 72 boje. Dajte dar kreativnosti ove praznične sezone!. Rastvorljiv u vodi-proširite svoje kreativne mogućnosti. Olovke rastvorljive u vodi mogu se koristiti suve za izražajne crteže ili isprati vodom kako bi se stvorio svetao, ali providan efekat mastila. Trajna boja-pigmenti se brzo i trajno suše kada se isperu, čime se smanjuje krvarenje u boji. Kada se osuše, boje se mogu postaviti jedna pored druge ili u slojevima, bez straha od krvarenja boje. Površinska raznolikost-zamijenite svoje umjetničko platno. Kako se boja trajno suši, odlična je za tkanine poput svile ili pamuka. Takođe se lako može koristiti na papiru. Izmijenite upotrebu tako da odgovara vašem projektu. Stvaranje boja-napravite prilagođene nijanse miješanjem boja zajedno. Takođe možete dobiti svetlije nijanse iste boje dodavanjem vode. Pomiješajte boje kako biste stvorili zaista jedinstveno umjetničko djelo. Dodatna oprema-za najbolje rezultate kombinirajte s drugim Derwent proizvodima, kao što su Derwent Waterbrush Set, Derwent Technique Kistovi, Derwent Watercolour papirni jastučići i Derwent nose sve platnene torbe.

Više detalja

Izbor kupaca

OPĆI TEST TEST Olovka / 12

KM 36.65

Mekani crni grafit Polaže tamnu crnu liniju Korisno za testove Scan Tron ili mjehurića Idealno za ljubitelje križanja zagonetke Napravljeno u sad Ovaj opći olovka za ispitivanje # 580 im

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.