• Nedavno
Model oštrice oštrice kosilice za ravne i standardne oštrice kosilice 15° -45 ° podesive

Model oštrice oštrice kosilice za ravne i standardne oštrice kosilice 15° -45 ° podesive

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

☆Opseg primjene☆ oštrač oštrice kosilice sa preklopnim kotačem pogodan je za brušenje oštrica širine 7-14 cm. Uključuje 4 adapterske igle za oštrenje standardnih ravnih, malčirajućih i visoko-podiznih noževa kosilice. ☆Odličan dizajn☆ 15°-45° podesivo.Rotirajuća glava omogućava brušenje poklopca. Ručica radilice je nadograđena da se poveže ležajevima kako bi se izbjeglo ugaono odstupanje. ☆Visokokvalitetni materijal☆ izrađen od visokokvalitetnog željeznog metalnog materijala. Potpuno prenosiv sa upotrebom akumulatorske brusilice. Nosač za montažu se može pričvrstiti na kamion ili prikolicu za upotrebu dalje od prodavnica. ☆Brzi rez☆ oštrač jedinstvenog dizajna ima glavu za držanje oštrice kosilice i zglobnu ruku za pričvršćivanje brusilice. Sigurno drži oštrice za savršeno oštrenje oštrica za malčiranje u nekoliko sekundi. Brušenje više sečiva jednostavno i besprijekorno. ☆Osiguranje kvaliteta☆ 2 godine osiguranja kvaliteta, besplatan povratak i razmjenu, So Ci Ma za pravi bezbrižno iskustvo. ☆Opseg primjene☆ oštrač oštrice kosilice sa preklopnim kotačem pogodan je za brušenje oštrica širine 7-14 cm. Uključuje 4 adapterske igle za oštrenje standardnih ravnih, malčirajućih i visoko-podiznih noževa kosilice. ☆Odličan dizajn☆ 15°-45° podesivo.Rotirajuća glava omogućava brušenje poklopca. Ručica radilice je nadograđena da se poveže ležajevima kako bi se izbjeglo ugaono odstupanje. ☆Visokokvalitetni materijal☆ izrađen od visokokvalitetnog željeznog metalnog materijala. Potpuno prenosiv sa upotrebom akumulatorske brusilice. Nosač za montažu se može pričvrstiti na kamion ili prikolicu za upotrebu dalje od prodavnica. ☆Brzi rez☆ oštrač jedinstvenog dizajna ima glavu za držanje oštrice kosilice i zglobnu ruku za pričvršćivanje brusilice. Sigurno drži oštrice za savršeno oštrenje oštrica za malčiranje u nekoliko sekundi. Brušenje više sečiva jednostavno i besprijekorno. ☆Osiguranje kvaliteta☆ 2 godine osiguranja kvaliteta, besplatan povratak i razmjenu, So Ci Ma za pravi bezbrižno iskustvo. Oštrice za oštrice kosilice su veoma važne za pripremu oblika vrha za sezonu košnje. Ako je oštrica kosilice u pravom obliku, ošišat će i očistiti travu nevjerovatno bez oštećenja. Ovaj oštrač oštrice za kosilicu može lako i efikasno naoštriti više oštrica. Korišćene oštrice i prethodno naoštrene oštrice mogu se vratiti u novo stanje. Izdržljiv željezni materijal za oštrice širine 7-14 cm fleksibilna artikulacijska ruka podesiva za 15°-45°. Jednostavno podešavanje.

Više detalja

Izbor kupaca

Hotbest 108 kom.

KM 7.99

【Potpuni izbor noževa】 Ovaj set ima 108 dijelova, uključujući drvene / meke metalne noževe, dvometalne noževe, brusna ploča, raspršivanje karbidne, i strugač 【Izdržljiv mate

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.