• Nedavno
Happyyami Mini džepni nož za oštrenje alata za oštrenje privjesak za ključeve za vanjsku kuhinju

Happyyami Mini džepni nož za oštrenje alata za oštrenje privjesak za ključeve za vanjsku kuhinju

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

- Lijep izgled, fine izrade i super u obliku slova S harfa noža. - Udobna ručka, laka za držanje, sigurna za upotrebu. - Lagan i kompaktan, može se staviti u džep. - Napravljen od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv. - Možete ga koristiti za eksere i oštrice. Opis multifunkcionalni mini ključni lanac od brusnog kamena izrađen je od visokokvalitetnih materijala, visoke čvrstoće, velike žilavosti i izdržljivosti. Izuzetan izgled, fine izrade i jednostavan za korištenje i nošenje. Veoma zgodan i praktičan.Karakteristike-veličina : oko 6, 4x1, 9x0, 2 cm/2, 52x0, 75x0, 08 inča.- Boja : Srebrna.- Materijal : Emery.Paket Uključujući1 x ključni lanac.

Više detalja

Izbor kupaca

Oštrač Za Kuhinjske Noževe

KM 9.99

Kuhinjski Nož 3Stepeni Oštrač Ergonomski Dizajn Kompaktan, Čvrst, Prenosiv Jednostavan za korištenje Jak Stisak Udobna Drška Lako za čuvanje Visoka Kvaliteta Siguran za upotrebu (samo

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.