• Nedavno
Pehar za kalež, izvrstan kraljevski pehar za kalež, viski za vino

Pehar za kalež, izvrstan kraljevski pehar za kalež, viski za vino

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

☀?☀【Ukrasi u VINTAGE stilu 】ovaj reljefni bronzani pehar savršen je za srednjovjekovni osjećaj, što ga čini retro okusom može poboljšati svačije društveno iskustvo pijenja. Biće to odličan dekor za vaš dom, kao i funkcionalni pehar za vino za svakodnevnu upotrebu! Napomena : stvarni proizvod je manji od prikazane slike, molimo pažljivo provjerite veličinu prije kupovine!. ☀?☀【Široka primjena】ovaj pehar za vino može održavati vaše vino ili bilo koji drugi napitak na idealnoj osvježavajućoj temperaturi, poput mlijeka, vina. ​To nije samo šolja za piće, već i za sakupljanje ukrasa, pogodna za upotrebu u svakoj kuhinji, kući i Baru. ☀?☀【Idealni pokloni】ova predivna čaša za kalež u starinskom stilu izgleda luksuzno i plemenito, savršena za davanje poklona ili izlaganje, osjećat ćete se kao kralj ili kraljica svaki put kada je koristite. je savršen poklon za sve prilike, kao što su vjenčanje, grijanje kuće ili praznični pokloni. ☀?☀【Njegova veličina】ova čaša za vino dizajnirana s velikom i malom šalicom, veličina velike šalice je oko 9,2 x 4,8 x 4,8 cm / 3,6 x 1,9 x 1,9 inča, veličina male šalice je oko x 3,9 x 3,9 cm / 2,9 x 1,5 x 1,5 inča(ručno mjerenje, samo za referencu). ☀?☀【100% osiguranje kvaliteta】vrlo smo sigurni u kvalitetu ove vintage čaše za vino i pružamo garanciju ili povrat novca za nju. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja o vašoj kupovini. Riješit ćemo vaš problem u roku od 24 sata. Svojstvo : 1. Pehar sa retro ukusom može poboljšati svačije društveno iskustvo pijenja.2. Proizvod može održavati vaše vino ili bilo koje drugo piće na idealnoj osvježavajućoj temperaturi.3. Bronzana čaša za vino pogodna je za upotrebu u svakoj kuhinji, kući i Baru.4. Reljefna Bronzana čaša savršen je poklon za sve prilike, posebno na vjenčanjima.5. Odličan pehar savršen je za srednjovjekovni osjećaj. Pogodno za piće mlijeka, vina, sakupljanja ukrasa itd. Specifikacija : vrsta artikla : bronzani kupusi vina : mlijeko za piće, vino, sakupljanje ukrasa itd.Veličina Velike Šalice : Cca. 9.2 x 4.8 x 4.8 cm / 3.6 x 1.9 x 1.9 in(ručno mjerenje, samo za referencu) mala veličina šolje : cca. 7.3 x 3.9 x 3.9 cm / 2.9 x 1.5 x 1.5 in(ručno mjerenje, samo za referencu) Materijal : Metal lista paketa : 1 x Bronzana čaša za vino.

Više detalja

Izbor kupaca

Gotički Zmajev Pehar

KM 2.00

Poliresin baza; čaša od nerđajućeg čelika Sposoban da vlada na čelu svakog velikog banketnog stola, ovaj pehar ukrašen draguljima lijepo podsjeća na priče o moćnim kraljevima i kra

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.