• Nedavno
Ashtray, Deep Deeck Design CIGETTE, u obliku utora u obliku u obliku slova U dizajn visokog temperature otporan na kućni dnevni boravak KTV blagovaonica Hotel

Ashtray, Deep Deeck Design CIGETTE, u obliku utora u obliku u obliku slova U dizajn visokog temperature otporan na kućni dnevni boravak

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Unutarnji i vanjski fini zanatkilirani polirani, jednodijelno oblikovanje, protiv ogrebotine, lako za čišćenje. Pepeljara prihvaća visokokvalitetni nehrđajući čelik, koji je izdržljiv i visok otporan na temperaturu. Cigareta će spaliti površinu crna, kada se koristi, stavite papirni ručnik u pepeljaru da biste zaštitili pepeljaru i sprečavaju da pada na stol. Inovativna pepeljara, savršeno pogodan za kućni dnevni boravak, trpezariju, KTV, bar, hotel, uredska upotreba. Sa 3 praktična dizajna u obliku u obliku slova U-prikladno je da postavite neplaćene cigarete. Značajka : 1. Sa 3 praktična dizajna u obliku u obliku u obliku u obliku u obliku u obliku, prikladna je za postavljanje neopterećenih cigareta.2. Unutarnja i vanjska fina zanatstva polirani, jednodijelni oblikovanje, protiv ogrebotine, lako čišćenje.3. Inovativna pepeljara, savršeno pogodan za kućni dnevni boravak, trpezariju, KTV, bar, hotel, uredska upotreba.4. Pepeljara prihvaća visokokvalitetni nehrđajući čelik, koji je izdržljiv i visok otporan na temperaturu.5. Cigarette će spaliti površinu, kada se koristi, stavite papirni ručnik u pepeljaru da biste zaštitili pepeljaru i sprečavaju pad na stol.specifikacija : TIP : Ashtray Material : Gold Weight : cca. 330g / 11.6ozdiameter : cca. 10cm / 3.9inheight : cca. 6.5cm / 2.6in lista paketa : 1 x pepeljara : 1. Molimo vas da dozvolite grešku 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.3. Sadrži sadržaj gore navedenog paketa i ne uključuje druge proizvode.

Više detalja

Item Type:
Ashtray
Material:
Stainless Steel
Color:
Gold
Weight:
Approx. 330g / 11.6oz
Diameter:
Approx. 10cm / 3.9in
Height:
Approx. 6.5cm / 2.6in
Package List:
1 x Ashtray:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. It only contains the contents of the above package and does not include other products.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.