• Nedavno
TEVA Muški Freeside RR Vodootporni izdržljivi jastuk sa svim ležernim pješačkom čizmom

TEVA Muški Freeside RR Vodootporni izdržljivi jastuk sa svim ležernim pješačkom čizmom

Zahvalnost:
KM 30.83

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljeno u SAD-u ili uvezeno. Kožni potplat. Napravljeno u SAD-u ili uvezeno. Kožni potplat. TEVA muških freeside RR Boot Freeside RR čizma izrađen je vodootpornom kožom i antilop, ima gušteni jezik s vodootpornim premazom i izdržljivom vučom za višednevne staze. TEVA RAPID PROIZVODNJA ŠAME DRŽAVA ŽLAŽA TAPE topla i suha kada putujete kroz lokve u svjetlu do umjerene kiše. Značajke : - Najbolje za cijele trošenje svih vremena, dan izriba; - izgradnja pepele; - vodootporna koža, vodootporni antilop; - gušteni jezik sa prevlakom otpornim na vodu; - TEVARAPID CONSTRACIJA PROIZVODNJE DRŽAVE SNAĐAJU FOLM WARTE I SUŠE; - spoj kože i antilop za premium stil i udobnost; - Reycled poliester čipka omogućava savršeno uklapanje; - Eva soklir jastuci nogom i stavlja proljeće u vaš korak; - Eva-pjena srednja pjena za laganu jastuku; - 50% reciklirane gumene vanjske izlete pruža izdržljivost i vuču.

Više detalja

Izbor kupaca

Columbia muške posade

KM 8.94

100% poliester Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje OmniWick : vrhunska tehnologija upravljanja vlagom za otvorene OmniWick brzo pomiče vlagu s kože u tkaninu u tkaninu gdje se šir

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.