• Nedavno
Salomonov muški x otkrivaju 2 penjačka cipela

Salomonov muški x otkrivaju 2 penjačka cipela

Zahvalnost:
KM 62.95

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. Gumeni potplat. Contagrip MD fokusiran je na dugoročno trošenje. Koristeći najtvrđe spoju, ima uzorak lula koji podjednako dobro funkcionira na tvrdim i glatkim ili mekim i labavim površinama. Fuze prenapona : Sačinjen od jednog od naših najmenih EVA jedinjenja i 30% prirodne gume, Fuze prenapona je jastučna za trenutni komfor i dovoljno odgovara da bi zadržao visok nivo za zadržavanje. Projektirano korištenjem manje umjetnih polimera, ovaj srednji spoj isporučuje više svježe uzetljivog, ali dinamičnog koraka. Zavareni gornji dio : Gornja izgradnja bez uboda pruža glatku, sličnu rukavicu, fit i osjećaj. Gumeni potplat. Contagrip MD fokusiran je na dugoročno trošenje. Koristeći najtvrđe spoju, ima uzorak lula koji podjednako dobro funkcionira na tvrdim i glatkim ili mekim i labavim površinama. Fuze prenapona : Sačinjen od jednog od naših najmenih EVA jedinjenja i 30% prirodne gume, Fuze prenapona je jastučna za trenutni komfor i dovoljno odgovara da bi zadržao visok nivo za zadržavanje. Projektirano korištenjem manje umjetnih polimera, ovaj srednji spoj isporučuje više svježe uzetljivog, ali dinamičnog koraka. Zavareni gornji dio : Gornja izgradnja bez uboda pruža glatku, sličnu rukavicu, fit i osjećaj. X Otkrive 2 uzima udobnost originala i dodaje dodatno odskok novim srednjim sredstvima. Izgradnja je još uvijek lagana i prepuna vanjskih osnovnih materijala poput grmljenja Contagrip®. Ali sada se cipela čini da se osjećate još samouvjerenije s optimiziranim dizajnom stativa. Ova cipela je spremna za sljedeću pješačenje. Da li si?.

Više detalja

Izbor kupaca

Columbia muške posade

KM 8.94

100% poliester Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje OmniWick : vrhunska tehnologija upravljanja vlagom za otvorene OmniWick brzo pomiče vlagu s kože u tkaninu u tkaninu gdje se šir

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.