• Nedavno
Rezerviraj za sastanke Nedideted, spiralna veslačka bilježnica, Alltree sastanka sa intervalima od 30 minuta za precizno planiranje, imenovanje, sa vremenskim upravljanjem, fleksibilnim poklopcem, vrhunskim petljom, zelenom bojom (5,5 x8,5)

Rezerviraj za sastanke Nedideted, spiralna veslačka bilježnica, Alltree sastanka sa intervalima od 30 minuta za precizno planiranje,

Zahvalnost:
KM 4.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Knjiga imenovanja također dolazi sa vlastitim petljom olovkom za sve vrste olovke za potpis. Kvalitetni papir i detalji - Unutarnji papir ovog zakazivanja za sastanke je 100gsm zadebljani dvostruki desni papir, zadebljani papir, dvostrano pisanje, nema potrebe za brigom o penetraciji tinte. Prijenosna veličina - na popularnom veličinu 5,5 x 8,5 inča, ovaj sastanak s vremenima je jednostavan za nošenje, savršeno za klizanje u vašu torbu ili nošenje, a ima i dosta za vaš dnevni raspored i sastanke. Svestrani i višefunkcionalni dizajn enterijera - Ova knjiga sastanka ima različite stranice. Među njima, sedmični kalendar sadrži 7 područja : tjedni fokus, glavni prioritet, niski prioritet, praćenje, za rad, sedmični pregled, bilješke; Od 7 : 00 do 20 : 30 možete snimiti sastanke i zadatke u intervalima od 30 minuta. Kvalitetni papir i detalji - Unutarnji papir ovog zakazivanja za sastanke je 100gsm zadebljani dvostruki desni papir, zadebljani papir, dvostrano pisanje, nema potrebe za brigom o penetraciji tinte. Radite jednostavno i jednostavno - Teknete na 53 tjedna pomažu vam da se cjelokrevena nedjeljno organizira i tjedni pregled vam pomaže da napišete svoje misli i osjećaje, zabilježite sve važne stvari u svom životu i ostvarite život. Svestrani i višefunkcionalni dizajn enterijera - Ova knjiga sastanka ima različite stranice. Dobar asistent za rad i život - Jeste li ikada zaboravili važan posao? Jeste li ikad zaboravili upoznati prijatelja za obrok? Jeste li ikad bili neefikasni u svom radu i studijama? Ne brinite, ovaj tjedni imenovnička knjiga pomoći će vam da prestanete zaboraviti važne stvari i postati bolja verzija sebe. Može vam pomoći da zadržite svoj zaposleni raspored na putu, savršen za vas da ostanete usredotočeni i pogodite svoje ciljeve.Prijenosna veličina - na popularnom veličinu 5,5 x 8,5 inča, ovaj sastanak s vremenima je jednostavan za nošenje, savršeno za klizanje u vašu torbu ili nošenje, a ima i dosta za vaš dnevni raspored i sastanke.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.