• Nedavno
Nedidirani dnevni planer, dnevni raspored, svakodnevni dnevni planer nedidiran na listu bilježnicu po satu, dnevni planer s obrokom za tragač za gašenje, džep, organizatoru za muškarce i žene, 160 stranica, narandžasta (5,5 x8.5)

Nedidirani dnevni planer, dnevni raspored, svakodnevni dnevni planer nedidiran na listu bilježnicu po satu, dnevni planer s obrokom

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

? Garancija nakon prodaje - Ako imate bilo kakvih pitanja nakon što ste primili neradni dnevni planer, kontaktirajte nas i rado ćemo rado riješiti vaše probleme u najkraćem mogućem roku. Promišljeno dizajniran držač za olovke, unutrašnji džep i umetni umetnik mogu doprinijeti skladištu olovke, malim predmetima i vrlo zgodnim. Upotrijebite ovaj dnevni plan da biste organizirali svoj svakodnevni život, budite produktivniji i manje stresni. ? Savršeni nerađeni dnevni planer - Alltree Svakodnevno radi na listi, bilježnica pruža puno prostora za pisanje vaših važnih sastanka i prioriteta, što vaš svakodnevni život može učiniti organizirati i efikasan. Netainted Design čini ne treba brinuti o otpadu stranice i može se slobodno koristiti ovaj dnevni plan. Promišljeno dizajniran držač za olovke, unutrašnji džep i umetni umetnik mogu doprinijeti skladištu olovke, malim predmetima i vrlo zgodnim. Ovaj dnevni plan mogao bi vam pomoći da uštedite vrijeme i postignete svoje ciljeve. Netainted Design čini ne treba brinuti o otpadu stranice i može se slobodno koristiti ovaj dnevni plan. Dnevni planer nije samo organiziran bilježnica za dnevni plan, već i dobar izbor za planer studija, sastanka sa sastankom, radnom planeru itd. Ovaj dnevni plan mogao bi vam pomoći da uštedite vrijeme i postignete svoje ciljeve. Dnevni planer nije samo organiziran bilježnica za dnevni plan, već i dobar izbor za planer studija, sastanka sa sastankom, radnom planeru itd. Trag za praćenje zdravih navika i sastanka.Krepcija se fokusirao i postigli svoje ciljeve. Kožni poklopac je izdržljiv i jednostavan za čišćenje.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.