• Nedavno
Walldeca 2022-2023 Akademski tjedni planer - tjedni i mjesečni plan, jul 2022. - decembar 2023., fleksibilni poklopac, bilješke, obvezivanje sa dva žica)

Walldeca 2022-2023 Akademski tjedni planer - tjedni i mjesečni plan, jul 2022. - decembar 2023., fleksibilni poklopac, bilješke, obvezivanje

Zahvalnost:
KM 4.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

✅ Organizirajte se - Nabavite savršeni dnevnik za nedeljne planer da biste se održali organiziranim mesecima, nedeljno nedeljno, svakodnevno. Svake sedmice se širi na dvije stranice, omogućujući vam da budete orijentirani detaljnim sastancima, važne stvari za pamćenje i druge bilješke - sve na jednom mjestu. Koristite mjesečne stranice kao glavni planer i sedmične stranice za svoje svakodnevne sastanke. ✅ akademski godišnji planer 2022 do 2023 - Godišnji planer započinje 2022. i završava 2023 decembra; Puna 18 mjeseci planirati do kraja godine. Upravljajte svojom godinom sa Walldeca-ovom sedmičnom planerama. Vrati redoslijed i razum u svakodnevni život, štedeći vam vrijeme i energiju da budu mirni, sretni i bez stresa. ✅ Dobirni prostor - Svaka bilježnica planera ima mjesečnu i sedmičnu dvostranu raširenu s puno prostora da bi jot srušili svoje sastanke, planove i to učiniti. Organizator je napravljen da se koristi na mnogim različitim mjestima; učionica, dom ili ured. Izgrađen sa visokim kvalitetnim materijalima i obvezujućim žicom, lako okrenite bilježnicu na danas i započnite planiranje!. ✅ Odmor, bilješke i dodaci - Primjećuju se ljetovanje, pa se držite na vrhu svojih posebnih datuma i iz snova odmora. Na prednjoj strani je trogodišnja referentna stranica, dok na leđima ima bilješke koje će se svidjeti sve bilješke tokom cijele godine. Ne samo to, svaki tjedni širenje ima trenutni i uspješni mjesec na vidiku! Sve što trebate za organiziranje. ✅ 100% obećavanje garancije kupaca. Ne-pitanja - upitana, ne vraća se nikakve greške. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni (obećavamo da nećete biti!), Jednostavno nam pošaljite puni povrat ili zamjenu. To je naša garancija!. Klasični dizajn sa svime što vam treba. Bez nepotrebnih dodataka. Svaka planer Notebook ima mjesečnu i sedmičnu dvostranu raširu s puno prostora da bi jot srušio svoje sastanke, planove i to učiniti. Dostupno u cijeloj veličini stranice, 8,5 "x 11", ili veličina za putovanja za putovanje u 8 "x 6". Bilo da vam treba dodatni prostor za planiranje više detalja ili preferirajte upaljač, kondenzirano bilježnicu - Walldeca je prekrivala.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.