• Nedavno
Međuspremnik WhiteCoat - Vertikalno-Crveno-Izdanje Za Njegu

Međuspremnik WhiteCoat - Vertikalno-Crveno-Izdanje Za Njegu

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Međuspremnik u punoj veličini. Presavija se na pola da stane u bijelu jaknu ili džepove za ribanje. HIPAA usaglašen dizajn za čuvanje osjetljivih dokumenata pacijenata. Lagana aluminijumska konstrukcija. Ovaj vertikalni sklopivi međuspremnik je naš originalni međuspremnik White Coat koji je napravljen od laganog aluminijuma sa mogućnošću nošenja 15 komada papira bez gužvanja. Sigurno nosite sve dokumente pacijenta bez gubitka podataka sa jedinstvenim vertikalnim dizajnom međuspremnika koji mu omogućava da se savija duž duge ose radi lakšeg skladištenja i nošenja (nasuprot našim horizontalnim preklopnim pločama). Vanjske strane ovog međuspremnika funkcionišu kao brzi medicinski referentni vodič sa detaljnim svakodnevnim informacijama kao što su interpretacija EKG-a, mjesta ubrizgavanja, određivanje kiseline/baze, laboratorijske vrijednosti i još mnogo toga. Naše ploče za njegu idealne su za svakodnevnu njegu pacijenata pružajući čvrstu površinu za pisanje kada vam je najpotrebnija i mogućnost nošenja i prikrivanja svih vaših dokumenata.

Više detalja

Izbor kupaca

Kvadratna torba-145 x 145mm

KM 2.00

Idealno za prezentaciju čestitki ili slastičarnicu, torbe za prikaz kolačića ili dugmadi 50 samozaptivnih staklenih prozirnih celofanskih kesa sa usnom od 25 mm Dizajniran u Velikoj Brit

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.