• Nedavno
Crna polumjerna polica, drveni polumjesec zidni dekor mjesec, ukrasni boho home Viseća polica za viseće, za spavaću sobu, spavaću sobu, lagano skladištenje kristala i esencijalnih ulja (boja:

Crna polumjerna polica, drveni polumjesec zidni dekor mjesec, ukrasni boho home Viseća polica za viseće, za spavaću sobu, spavaću

Zahvalnost:
KM 19.90

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Jedinstveni gotički dizajn】 Ovaj držač kristala isključivo je dizajniran od nas u obliku leptira sa ljepljivim trakama za svjetlo. Plesni leptiri u kombinaciji sa uzorcima sunca i mjeseca izgledaju sveto ispod svjetla. Može vam donijeti magiju, sreću i sreću. 【Čvrsti kristalni zidni dekor】 Jedinstvena polica izrađena je od pravog borovog drveta koja je vrlo gusta i pruža stabilnu i elegantnu bazu za vaš kristal Moonstone. Naša cool polica izrađen je od prekrasne drva baklje s prirodnim drvenim zrnama i prekrasnom glatkom finišu. 【Široka aplikacija】 Naš štand zaslona kristalnog polica može se koristiti za prikaz vaših kristalnih kamenja, skulptura, sukulenata, svijeća i još mnogo toga. Možete odabrati da visite ovaj displej za kristalno zidni polica u spavaćoj sobi, dnevnom boravku, kancelariji i bilo gde drugde. Dodajte ljepotu u svoj prostor. 【Visokokvalitetni materijal】 Naš kristalni štand je izrađen od visokokvalitetnog čvrstog drveta, što je čvrsto i izdržljivo. Svjetlo se može filtrirati kroz ovu malu zidnu policu kako bi odražavala svoj jedinstveni šarm. Topla rasvjeta na kristalnom postolju izuzetno je topla. Ovaj esencijalni prikaz ulja mjeri otprilike 17,71x13,77 inča. 【Stone kristalno postolje】 Napravite opuštajuću meditatnu sobu sa našim visećim mjesečevim postoljem. Stavke koje možete dodati na svoje police uključuju liječenje kamenih akcenta, kristala i esencijalnih ulja koji šire mir i mir u vašoj spavaćoj sobi, dnevnom boravku, kućnoj teretani ili uredu. Dekor sa roda za mjesec reverzibilne drvene obrnuto obrnuto plutajuće police za reclont za odlaganje za kristale Esencijalni uljni zid viseći dekor drveni rustikalni prikaz : Pine Crav : Engraving Kategorija : Engravingengraving : Open Work / Open Work Surface tehnologija : Sprej uzorka za lakiranje : figure i božji oblik : modernog minimalističke scene : metoda homeprodukcije : polu-mehanički pakiranje : kartonsko pakovanje Color : gitara Crystal Exping standpaging : Crystal ekrana * 1.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.