• Nedavno
Mezzanin zidne police sa skladištenjem Dobar dobitak za ukrašavanje spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka, kuhinje, kancelarije itd. Bijeli tratinčica.

Mezzanin zidne police sa skladištenjem Dobar dobitak za ukrašavanje spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka, kuhinje, kancelarije

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dodir stila u vašem domu i uredu - pretvorite svoje zidove u šik sa ovim plutajućim policama. Tajland zidne police oživele su vam dekor s lijepo izrađenim i ručno izrađenim paulovnijim drvenim policama. Zanimanje snažne i fleksibilne matice za instaliranje svega što vam je potrebno za zidnu policu koja se savršeno uklapa u vaš stil unutrašnjosti. Od dizajna i proizvodnje do moderne industrije. Neverovatno atraktivne polica za pohranu organizuju vaš dom i sufronops iz nereda s tim plutajućim policama. Naše praktične zidne police dodaju ukrasni dodir na vaše zidove. Istovremeno stvara svestran prostor za pohranu za pohranu i organiziranje stvari. Pogodno za kupatilo, spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju i tako dalje. Sklopite i postanite jači pravokutnik 7 × 11,4 × 11,4 in. Šesterokutni 5,9 × 11,4 × 10,6 inča 6,6 × 11,4 × 10,6 in. Maksimalna težina 8 funti. Te se police koriste za sigurno prikupljanje slika, knjiga, igračaka, umjetničkih djela, trofeja, malih biljaka i još mnogo toga. Samo morate pratiti jednostavne upute. I možete ga sastaviti za nekoliko minuta. Zašto kupiti ovaj proizvod? Čvrsta konstrukcija, jednostavna instalacija i elegantan dizajn čine ga odličan dodatak vašem domu i uredu. Naše prekrasne zidne police odličan su način da prikažete svoje kolekcionarstvo. Izrađuje savršenu narudžbu za poklon s povjerenjem kliknite za kupovinu, dragi.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.