• Nedavno
Covergirl Trublend Tečna Fondacija, M3 Zlatna Bež, 1 Fl Oz

Covergirl Trublend Tečna Fondacija, M3 Zlatna Bež, 1 Fl Oz

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Tečna podloga odgovara 99% svih tonova kože. Ne mogu reći gdje podloga završava, a koža počinje tehnologijom nevidljivosti. Dostupno u 21 nijansi – 7 svijetlih, 7 srednjih i 7 dubokih. Podloga bez ulja sa izgrađenom, laganom završnom obradom. Kombinirajte COVERGIRL tru BLEND tečnu šminku sa COVERGIRL tru BLEND Fixstick korektorom. Opis proizvoda osjećajte se kao da ne nosite nikakvu šminku sa COVERGIRL tru BLEND tečnom šminkom bez ulja. Savršeno odgovara 99% svih tonova kože, ova podloga se besprijekorno uklapa sa vašom kožom. Brend Story by Cover Girl ova lagana tečna podloga bez ulja besprijekorno se miješa tako da Svijet ne vidi šminku-samo lijepa koža prirodnog izgleda! Doživjet ćete Rosni završetak koji traje cijeli dan, zamagljujući nedostatke i večernji ton kože. Niste sigurni da ćete moći pronaći pravu nijansu? Bez brige-Tru Blend je formuliran tako da savršeno odgovara 99 posto svih tonova kože. Pro-savjet : Koristite sa Covergirl Tru Blend prešanim prahom kako biste pomogli da vaš izgled potraje. Naučite kako postići još besprijekorniji završetak sa Covergirl Tru Blend kolekcijom. Prije nanošenja podloge upotrijebite Covergirl Tru Blend Primer za lice kako biste produžili habanje šminke. Odaberite onda najbolji koji odgovara vašoj koži. Nanesite Tru Blend tečnu podlogu na vrhove prstiju. Pomiješajte prema gore i prema van koristeći svijetle, pernate poteze za prekrivanje allovera. Nanesite Tru Blend korektor u malim tačkama ispod očiju i uklopite se u kožu. Da biste postavili svoj izgled, nanesite Tru Blend prešani prah na T-zonu i obraze.

Više detalja

Izbor kupaca

MAKEDOWN POJAČIVAČ LICA

KM 12.45

Automatsko podešavanje bojekrema počinje bijela, a zatim se uklapa kako bi savršeno odgovarala tonu vaše kože Ujednačava ton kože i pomaže sakriti nedostatke Izuzetno lagan sa obnavl

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.