• Nedavno
NARS Light Reflecting Foundation-napredna šminka-hibridna podloga za njegu kože-30ml

NARS Light Reflecting Foundation-napredna šminka-hibridna podloga za njegu kože-30ml

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

NARS Light Reflecting Foundation je napredni hibrid šminke i kože koji trenutno zamagljuje i zaglađuje, dok vidljivo poboljšava jasnoću kože tokom vremena. Srednja, izgradiva pokrivenost prirodna završna obrada. Prozračna veganska formula za cjelodnevno nošenje. Pogodno za većinu tipova kože, uključujući osjetljivu kožu sklonu aknama. GOBI L3-svjetlo sa neutralnim podtonovima. NAPREDNA ŠMINKA-HIBRIDNA PODLOGA ZA NJEGU KOŽE SA SREDNJOM, IZGRADIVOM POKRIVENOŠĆU I PRIRODNOM ZAVRŠNOM OBRADOM. Koža u svom najboljem svjetlu-ova inovativna mješavina šminke i njege kože trenutno zamagljuje nesavršenosti, zaglađuje izgled teksturirane kože i pomaže u prikrivanju mrlja, tamnih tačaka i crvenila. Vidljivo poboljšava bistrinu kože nakon šest sedmica svakodnevne upotrebe, čak i nakon uklanjanja šminke.* Pokrenut naprednim sastojcima za njegu kože koji pomažu u odbrani od agresora okoline i plave svjetlosti, odmah jača barijeru kože kako bi pomogao u održavanju njene vlage. Pogodno za većinu tipova kože, uključujući osjetljivu kožu. Srednja pokrivenost koja se može izgraditi sa prirodnom završnom obradom. Prozračna, cjelodnevna Odjeća. Ključne tvrdnje : odmah : otkriva ujednačeniji ton kože za +93%. Dugoročno : poboljšava izgled jasnoće kože tokom vremena, čak i nakon uklanjanja šminke. Prednosti : hibridna formula za njegu šminke i kože trenutno zamagljuje nesavršenosti, izglađuje izgled teksturirane kože i pora i pomaže u prikrivanju fleka, tamnih tačaka i crvenila. Veganska formula pokreće 70% sastojaka za njegu kože. Nežna, svakodnevna neophodna. Sadrži preko 81% prirodnih sastojaka i pogodan je za svakodnevnu upotrebu na većini tipova kože, uključujući osjetljivu kožu.

Više detalja

Izbor kupaca

MAKEDOWN POJAČIVAČ LICA

KM 12.45

Automatsko podešavanje bojekrema počinje bijela, a zatim se uklapa kako bi savršeno odgovarala tonu vaše kože Ujednačava ton kože i pomaže sakriti nedostatke Izuzetno lagan sa obnavl

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.