• Nedavno
Jedan cool komad uzorak diatomitni šalica Anime okrugli podmetači za kućni bar kafe dekor stola 4 inča četiri komada

Jedan cool komad uzorak diatomitni šalica Anime okrugli podmetači za kućni bar kafe dekor stola 4 inča četiri komada

Zahvalnost:
KM 13.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uživanje u pićama počinju pomoću naših podmetača. Držite radnu površinu suhom i čistom. Materijal : izrađen od prirodne dijatomitne veličine : Velika površina 4 inča (10 cm) Zaštita namještaja : ne samo da se podmirivanje ne samo pridržava tabele, ali i štiti i stola od ogrebotina. Savršeno za vruća i hladna pića, odličan komplement bilo kojeg stola ili površine. Savršen poklon : Izvrsni obrazac stila animea može se lako podudarati sa bilo kojim stilom kuće. Dobar je izbor za poklone za uređenje doma za prijatelje. Jednostavno skladištenje : Ne trebate nositi podmetače smještene svuda. Iako se ne koristi, možete ih staviti direktno u ormar ili ladicu, što će učiniti vaš dom tidier.

Više detalja

Izbor kupaca

LJE 6 kom.

KM 1.67

Jednostavna njega LJE COUNTHER TOAL pad za hladnjak mogu se lako očistiti samo obrišite vlažnom krpom jednostavno ih obrišite vlažnim ručnikom i pohranite ih negdje suho...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.