• Nedavno
LJE 6 kom.

LJE 6 kom.

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jednostavna njega - LJE COUNTHER TOAL pad za hladnjak mogu se lako očistiti samo obrišite vlažnom krpom jednostavno ih obrišite vlažnim ručnikom i pohranite ih negdje suho. Prečnik 5 inča, okrugli ekološki tablica / toplotni jastučić. Njege večera u večeru mogu se koristiti kao držači za posuđe, ukrasni krajnji tablici, vruće prostirke za trpezarije, kuhinjski jastučići za toplotu, toplu jastučiće za blagovaone, zdjelice za blagovaonicu, čaj za čaj, obroke Tabela podmetači za vruće posude itd. Kako su plodovi hvataju kaplje i uokviruju se bojom i teksturom. Lje 6 kom. Poliesterska okrugla pletenica Višenamjensko piće Coaster Najbolji kombinirani za krevet na strani / trpezarijski stol od 6 sa držačem. Kuhinjski jastučić za topline iz Lje su jednostavni za održavanje; Jednostavno ih obrišite vlažnim ručnikom i pohranite ih negdje suho. Prečnik 5 inča, okrugli ekološki tablica / toplotni jastučić. Ove lijepe prostirke za pamučnu pletenicu dodaće teksturu i kamate za vaš stol. Njege večera u večeru mogu se koristiti kao držači za posuđe, ukrasni krajnji tablici, vruće prostirke za trpezarije, kuhinjski jastučići za toplotu, toplu jastučiće za blagovaone, zdjelice za blagovaonicu, čaj za čaj, obroke Podmetači za tablice za vruće plovila, itd. Kako su plodovi hvatali kapljice i uhvaćeni su boje i teksturom ekološkim prirodnim naglaskom ovog stola za trpeznjak Potpunit će vaš dekor, dok će čvrste konstrukcije trajati trajali su vijek trajanja. LJE Kuhinjski jastučić za hladnjaku mogu se lako očistiti samo obrišite vlažnom krpom i trgovinom u suvom području. Veličina - Svaki LJE okrugli ekološki tablički tablica toplotna jastučića mjeri 5 inča.

Više detalja

Izbor kupaca

3drose vrtna zastava, bijela

KM 12.07

Dimenzije (u inčima) : 3 5 H x 3 5 W X 1 / 4 D Dolazi u setu od 8 ista slika na svim podmetačima Prati se za sprečavanje slike iz bledljivog deterdženta sa blagim deterdžentom pomoću

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.