• Nedavno
Obalerstone upijajuće podmetače, 4-1 / 4-inčne, obalne ikone, set od 4

Obalerstone upijajuće podmetače, 4-1 / 4-inčne, obalne ikone, set od 4

Zahvalnost:
KM 18.05

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Upijajući kamen koji se apsorbuje znojenje ili prosipana pića bez ubrzavanja. Pluta koji su zaštićeni za zaštitu namještaja. Set od 4-dolazi u tiskanoj kutiji. Stephanie Stouffer licencirana umetnička dela. Proizvedeno u SAD-u. Upijajući kamen koji se apsorbuje znojenje ili prosipana pića bez ubrzavanja. Pluta koji su zaštićeni za zaštitu namještaja. Set od 4-dolazi u tiskanoj kutiji. Stephanie Stouffer licencirana umetnička dela. Proizvedeno u SAD-u. Obalerstone je prvi i najstariji amonijalni podmetač proizvođača u poslu. Usavršili smo naše tehnike pročišćavanja i umjetničkih prenosa i stvaramo najsofisticiraniji i najkvalitetniji apsorbirni podrum na tržištu na tržištu.

Više detalja

Izbor kupaca

CO020 priobače ploče 4

KM 2.33

Naručite pojedinačne podmetače ili kupite poklon za poklon za 4 ili 6 sjajnih dizajna! Fantastični novosti za sve prilike i za cijelu obitelj 9cm (3,5) prečnik ispisane podloge podržan

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.