• Nedavno
Podmetači za piće 4pcs domaćinstva podmornice Jastučića za čaše čaša Držač Rhombus kuhinjski gadget za dom

Podmetači za piće 4pcs domaćinstva podmornice Jastučića za čaše čaša Držač Rhombus kuhinjski gadget za dom

Zahvalnost:
KM 5.06

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Idealno za kućnu, kafiću ili upotrebu u restoranu i korištenje ukrasa. Protiv klizanja i. Dizajn čvrstih boja, može se koristiti kao mat za čašu, također može ukrasiti radnu površinu. Možete ih koristiti na svom trpezarijskom stolu, stolu za kavu ili čak za svoju omiljenu kup u kancelariji. Napravljen od izdržljivog materijala, ne listića, dugotrajne i visoke -. Idealno za kućnu, kafiću ili upotrebu u restoranu i korištenje ukrasa. Protiv klizanja i. Dizajn čvrstih boja, može se koristiti kao mat za čašu, također može ukrasiti radnu površinu. Možete ih koristiti na svom trpezarijskom stolu, stolu za kavu ili čak za svoju omiljenu kup u kancelariji. Napravljen od izdržljivog materijala, ne listića, dugotrajne i visoke -. Opis Tot Pul Mat je napravljen od premium materijala koji je protiv klizanja i. Efektivna toplotna izolacija za zaštitu radne površine od ljuskanja. Dizajn kreativnog oblika, osigurajte njegovu popularnost. Odličan izbor poklona za prijatelje u housewarmingu Dan.Feares- Boja : slučajne boje. - Materijal : TPR.- Veličina : oko 15,5 x 15,5 x 0,3 cm.- Izdržljivog materijala, ne listića, dugotrajne i visoke Dizajn boja, može se koristiti kao mat za čašu, može ukrasiti i vašu radnu površinu. - Protuklizni i .- Možete ih koristiti na trpezarijskom stolu, stolu za kavu ili čak za vašu omiljenu kupu u uredu .- Idealno za dom, Kafić ili restauntalni stol za uklanjanje restorana i upotreba ukrasa. Staklovanje uključujući4 X podmetačima za piće.

Više detalja

Izbor kupaca

CO020 priobače ploče 4

KM 2.33

Naručite pojedinačne podmetače ili kupite poklon za poklon za 4 ili 6 sjajnih dizajna! Fantastični novosti za sve prilike i za cijelu obitelj 9cm (3,5) prečnik ispisane podloge podržan

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.