• Nedavno
Agate pića Coaster set od 4 - plave boje. Prirodne kristalne kamene kriške sa zlatnim oblogom. Veličina 8cm - promjera 10cm. Boho ukrasi tablice za postavke doma i uredske poslove.

Agate pića Coaster set od 4 - plave boje. Prirodne kristalne kamene kriške sa zlatnim oblogom. Veličina 8cm - promjera 10cm. Boho

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Plava je naša najpopularnija boja i dodaćet ćemo stil i panache do vašeg doma. Zlatna obrubljena fina dodaje dodir luksuza i dužan je impresionirati vaše goste. Koristite kao prostirke za piće ili umjetničko djelo tablice - budite kod kuće, u vrtu ili u uredu. Svaki coaster je istinski jedinstven i prirodno neregularan u obliku i boji zbog određenih karakteristika ovog prekrasnog dragulja. Dimenzije komada variraju i promjera su između 80-100 mm, debljine 5-6 mm i teže između 150 - 200 ggm svaki. GO Earth i Easy Set pakiran je u okvir za prezentaciju kvalitete i napravio bi divan poklon za vjenčanje, kućni rođendan, rođendan, majčin dan itd. Set 4 komada uključuje 16 prozirnih jastučića za vas da biste se pričvrstili na željenu donju stranu podmornice Zaštitite površine i minimizirajte klizne. Prirodni ahat ima reputaciju dobrog zaštitnog energetskog kamena koji povećava kreativnost, energiju i blagostanje. Agate Kristali često se koriste kao dio postavki joge zbog njegove smirenog, ljekovitog i meditarne svojstva. Tim na Zemlju i jednostavan je naporno radio na identificiranju i dovođenju na tržište zamišljeno pripadnike za pripadnike za ukidanje kupaca. Globui smo zanijeli da pronađemo ugledne dobavljače u Brazilu, Madagaskaru i Južnoj Africi. Sirovi kamen je pažljivo narezan, obojen i poliran da poboljša prirodna svojstva ove prekrasne stijene. Potom se dodaje zlatno obruču kako bi se pružio dodir luksuza. Pakiranje je osjetljivo dizajnirano, a podmetači su predstavljeni u poželjnoj poklon kutiji koja će oduševiti primatelja. I za razliku od nekih, Igra Zemlja i lagane podmornice uključuju prozirne jastučiće koje bi trebalo primijeniti na željenu donju stranu podmetača da se izbjegne klizanje i izlijevanje dok štiteći površine. Kao prirodni kamen, boja se može razviti s vremenom. Pažljivo očistite i ručite toplom sopnom sapunom i suvim suvim. Ne stavljajte u perilicu posuđa ili slično oštro okruženje. Ahate je vekovima cijenila i koristi se za nakit, rezbarenje kamena i bilo gdje gdje je prirodna ljepota dobrodošla. Tvrdi se i ovaj dragulj kamen za izlečenje i druga korisna svojstva. Vjeruje se i agatori korisni je za poboljšanje samopouzdanja i koncentracije i analitičkih sposobnosti. Kristali eliminiraju negativnost, umiruju ljutnju i podržavaju bilo koga počevši od novog puta u životu, posebno ako je to došlo nakon teškog ili traumatičnog iskustva.

Više detalja

Izbor kupaca

3drose vrtna zastava, bijela

KM 46.50

Dimenzije (u inčima) : 3 5 h x 3 5 W X 1 / 4 D Dolazi u setu od 4 ista slika na svim podmetačima Prati se za sprečavanje slike iz bledljivog deterdženta sa blagim deterdžentom pomoću

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.