• Nedavno
Silikonski podmetači za piće Set od 4, Tiger pića podmetačima pivo mat bara

Silikonski podmetači za piće Set od 4, Tiger pića podmetačima pivo mat bara

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Jedinstveni uzorak】 Zamršen dizajn podmetača za piće upijaju se inspirisani tigrastim uzorkom. TIGER TIGER TIGER je jedinstven i čini da su ti CASTER-ovi zanimljiviji od običnih verzija. 【Visoka kvaliteta】 podmetači pića izrađene su od 100% silikona od 100% prehrambene klase, bez klizanja i otporan na toplinu od -40 ℉ do 446 ℉. Silikonski podmetač štiti površine od vrućine i kondenzacije. 【Pogodna veličina】 Piće podmetačima Veličina : 3,82 "x 3,82" x 0,26 ", stavite sve normalne čaše i krigle. 【Jednostavan za pranje】 Silikonski podmetači za stolić za kavu su debeli, izdržljivi i atraktivni, lako se mogu čistiti i bezbrižno. 【Više aplikacija】 Ovaj silikonski coster nije samo praktičan i koristan vrući prostirki ili podmetači za hladna pića, ali i ukras u vašem domu ili uredu. Veliki poklon za baru, rođendan, dekor u sobi. 【Jedinstveni uzorak】 Zamršen dizajn. podmetača za upijaju pića nadahnute tigrastim uzorkom. TIGER TIGER je jedinstven i čini da su ti carke zanimljiviji od običnih verzija. Toplinski otporan sa -40 ℉ do 446 ℉. Silikonski podmetač štiti površine od toplote i kondenzacije. 【Prikladna veličina】 Piće podmetačima Veličina : 3,82 "x 3,82" x 0,26 ", odgovaraju svim normalnim čašicama i krilicama. Lako oprati】 Silikonski podmetači za stolić za kavu su debeli, izdržljivi i atraktivni, jednostavni za čišćenje i suđe. 【Višestruke aplikacije】 Ovaj silikonski coster nije samo praktičan i koristan vrući prostirki ili podmetači za hladna pića, već i ukras u vašem domu ili uredu. Odličan poklon za baru, rođendansku zabavu, kućni rok, dekor sobe. Ovaj set od 4 silikonskih podmetača dolazi u lijepoj kutiji i pojedinačno su umotani, što ih čini prikladnim za darivanje. Odličan poklon za baru, rođendansku zabavu, kućni rok, dekor sobe. Sofliym silikonski podmetači izrađeni su od silikona od hrane, BPA besplatno. Neklizajući, toplotni zamor, netoksičan, mekan i fleksibilan. Zamršeni dizajn inspirisan tigrastim uzorkom, prilično je cool. Plus utisak tigara jedinstven je i čini ih zanimljivijim od obične verzije. Ova silikonska coaster nije samo praktična i korisna vruća prostirka, već i ukras u vašem domu ili uredu.

Više detalja

Izbor kupaca

3drose vrtna zastava, bijela

KM 46.50

Dimenzije (u inčima) : 3 5 h x 3 5 W X 1 / 4 D Dolazi u setu od 4 ista slika na svim podmetačima Prati se za sprečavanje slike iz bledljivog deterdženta sa blagim deterdžentom pomoću

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.