• Nedavno
Geek rasvjetne polo majice za muškarce - golf majica s kratkim rukavima vlage Wicking tenis majice mrežaste bosice

Geek rasvjetne polo majice za muškarce - golf majica s kratkim rukavima vlage Wicking tenis majice mrežaste bosice

Zahvalnost:
KM 11.47

Količina robe
Dostupno na zahtjev

90% poliester, 10% spandex. Zatvaranje dugmeta. Samo ručno pranje. ? Znojenje : Ostanite cool tokom bilo koje aktivnosti s našim muškim polo majicama koja sadrži tehnologiju znojenja kako bi vas ugodni i fokusirali. ? Kvalitetna tkanina : geek rasvjeta muške polo majice od 90% poliestera i 10% spandex visokokvalitetne tkanine, što vas čini cool i ugodnim tokom dana. ? Chic Design : 3 Placket tipke i dizajn ispisa Napravite golf polo majicu dobar izbor za ured ili odmor. ? Odmah outfit : Muške golf majice mogu se podudarati sa bilo kojim odjećom koji vam se sviđa, poput šorc, traperica, pantalona, ​​labala, jakne, kape, tenisice, kožne cipele itd. Savršeno za golf, tenis ili bilo kakvu povremenu priliku. Savjeti za pljusak : Muške ljetne majice nisu lako deformirati u strojno pranje i ručno pranje ruku. Molim te, ne izbjeljiš!

Više detalja

Izbor kupaca

adidas muški Polo sa 3 pruge

KM 3.33

100% pamuk Uvezeno Zatvaranje dugmeta Mašinsko Pranje Meka, lagana tkanina za udobnost i prozračnost vlage UPF 50+ za zaštitu od sunca Plaketa sa 3 dugmeta Pokažite svoj pogodak u ovoj m

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.