• Nedavno
JINSHI muške Golf košulje duge rukave Golf košulje Sport Polo majice 1/4 zip pulover atletske košulje

JINSHI muške Golf košulje duge rukave Golf košulje Sport Polo majice 1/4 zip pulover atletske košulje

Zahvalnost:
KM 4.95

Količina robe
Dostupno na zahtjev

55% Pamuk, 40% Najlon, 5% Elastan. Zatvaranje zatvarača. Pranje u mašini ili ručno. ➤Comfy Classic fit : ove modne polo majice sa dugim rukavima, klasični kroj jednobojne boje, zatvarač sa elegantnim ovratnikom, jedinstveni vezeni logo na grudima, atletske košulje za svakodnevno nošenje. ➤Prozračna tkanina : naše golf majice imaju visokokvalitetnu pamučnu tkaninu i plaketu sa ravnim zatvaračem za bešavno nošenje, meke, lagane i prozračne čine vas udobnim u svakoj prilici. Prijateljski za kožu, glatkiji sa odličnim šavovima. ➤Savršeno pristaje : naše golf majice pogodno za muškarce, mlade, tinejdžere, juniore. Dobro se uskladite sa farmerkama, pantalonama, dobro se uparite sa kaputom po hladnom vremenu. ➤Prilike : ove duge rukave golf majice savršeno za casual odjeću za kancelariju, dom, školu, odlazak, sport, golf, ribolov, biciklizam, trčanje, trčanje. Odlično za jesen, zimu i proljeće. ➤Njega odjeće : ove polo majice za golf perite ručno ili u mašini za pranje u hladnoj vodi, objesite na suho. Veličina : Američka veličina od S do XXL. JINSHI uvek obratite pažnju na kvalitet i detalje, bez obzira da li uživate u aktivnoj igri golfa ili svakodnevnoj ležernoj odjeći , možete se osloniti na ove polo majice kako biste se osećali udobno. It 55% pamuk,40% najlon,5% elastan tkanina konstrukcija je impresivno rastezljiva.

Više detalja

Izbor kupaca

adidas muški Polo sa 3 pruge

KM 3.33

100% pamuk Uvezeno Zatvaranje dugmeta Mašinsko Pranje Meka, lagana tkanina za udobnost i prozračnost vlage UPF 50+ za zaštitu od sunca Plaketa sa 3 dugmeta Pokažite svoj pogodak u ovoj m

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.