• Nedavno
Ženske kratkih rukava Polo Golf majice Brze suhi atletički košulje Teniski sportski vrhovi sa džepom zip up

Ženske kratkih rukava Polo Golf majice Brze suhi atletički košulje Teniski sportski vrhovi sa džepom zip up

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

55% pamuk, 40% najlon, 5% elastan. 【Majice kratkih rukava za svestrani stiling】 Ženska polo majica zakrivljeni dizajn struka odgovara i prikazuje žensku aktivnu siluetu. Od klasičnog crno-bijelog do svijetlih i živahnih boja, od slatkih i razigranih boja do poslovnih i standardnih boja, to je savršen poklon za sebe kako biste odražavali svoj aktivni način života. To može biti i lijep honorarni poklon, promišljen poklon za nove regrute i slatki simpatičan poklon za vaše djevojke. 【Ženska polo tee】 Stretch Recovery i Oporavi za otporne bora pruža dugotrajno zadržavanje oblika i prirodno draperi, 4-smjerni rasteznik pružaju veću slobodu kretanja. Pogodno za sve sezone posebno proljeće i ljeto. Sa džepom na grudima za vaše male predmete. 【Brzo suvo i hladno polo odjeću】 Ženska golf košulja koriste prozračne tkanine koje pružaju naprednu tehnologiju hlađenja i svojstva vlage da bi se provela vrućina i znoji od tijela kako bi se osigurala utjeha na golf terenu bez obzira na to. To može biti i lijep honorarni poklon, promišljen poklon za nove regrute i slatki simpatičan poklon za vaše djevojke.

Više detalja

Izbor kupaca

adidas muški Polo sa 3 pruge

KM 3.33

100% pamuk Uvezeno Zatvaranje dugmeta Mašinsko Pranje Meka, lagana tkanina za udobnost i prozračnost vlage UPF 50+ za zaštitu od sunca Plaketa sa 3 dugmeta Pokažite svoj pogodak u ovoj m

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.