• Nedavno
Crveni kap Muški kratki rukav Performance Pleep Pocket Polo

Crveni kap Muški kratki rukav Performance Pleep Pocket Polo

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Uvezeno. Zatvaranje dugmeta. Mašinsko pranje. Lagana, ali ekstra izdržljiva. Napredna viska vlage drži vas pod pritiskom, dok superiorni zadržavanje boje čini vam da izgledate oštro cijeli dan. Ravni hem izgleda profesionalno kad se uguši ili izostavljen. Pogodan džep na prsima za dodatnu memoriju. Pogodan džep na prsima za dodatnu memoriju. Naperiorna zadržavanja boja na ovom polovnom radnom polovu Polo će nadgledati bilo koji posao. Možete raditi s povjerenjem da je vaša uniforma do zadatka i izdržat će mrlje ili habanje. Oznaka etiketa i ravna dna, čine ovaj vrhunski udobni i lijevi prednji džep savršen je za alate trgovine. Odaberite savršenu hladovinu iz naše klasične palete boja.

Više detalja

Izbor kupaca

adidas muški Polo sa 3 pruge

KM 3.33

100% pamuk Uvezeno Zatvaranje dugmeta Mašinsko Pranje Meka, lagana tkanina za udobnost i prozračnost vlage UPF 50+ za zaštitu od sunca Plaketa sa 3 dugmeta Pokažite svoj pogodak u ovoj m

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.