• Nedavno
TrendiMax Womens 2 Pack 3/4 Rukav Golf Polo Majice V Ovratnik Sa Kragnom Vlagom Sportski Trening Vrhovi

TrendiMax Womens 2 Pack 3/4 Rukav Golf Polo Majice V Ovratnik Sa Kragnom Vlagom Sportski Trening Vrhovi

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

90% Poliester, 10% Spandex. Uvezeno. Povucite zatvaranje. Ručno Pranje / Pranje U Mašini. Materijal : rastezljiva, prozračna, meka i lagana poliesterska tkanina, brzo sušeći materijal za vlaženje vlage, ova ženska Polo teniska košulja sa 3/4 rukava održaće vas hladnim i udobnim,posebno poboljšati vašu slobodu tokom sporta ili aktivnosti na otvorenom. Karakteristike : rukav 3/4, duboki V izrez, dekorativna meka kragna, otvorena Prednja strana, daju vam ženstven izgled,; tkanine posebne boje izgledaju kao štampane košulje, što ga čini jednostavnim, ali ne i uobičajenim; linija u obliku kako biste izgledali vitkije i pokazali svoje obline. Prilike : polo golf majica sa četvrtastim rukavom savršena je za podudaranje sa suknjama,farmerkama,šortsovima, pantalonama i pogodna za Golf, teretanu, jogu, tenis, trčanje,vježbe, biciklizam, putovanja, na otvorenom, Sport, trčanje itd. Njega odjeće : perite ručno ili u mašini u hladnoj vodi, ne izbjeljujte, objesite da se osuši. Posvećeni smo izradi kvalitetne i udobne ženske odjeće, ove 2-pakirane 3/4 rukave za golf polo majice su dobro dizajnirane i krojene, a prodaju se po razumnoj cijeni za 2 komada u jednom pakovanju, ali visokog kvaliteta. Naše polo majice biće savršen izbor za golf, tenis ili druge aktivnosti na otvorenom. Ovi polo su napravljeni od materijala za brzo sušenje i vlaženje, odvode znoj dalje od vaše kože i pomaže vam da budete suvi i udobni tokom svih vrsta sportova!. Ovaj ovratnik V vrat Golf Polo Pack Tops, Raglan rukav vam pružiti više motiv soba Za vrijeme sporta, sa 6 različitih coulour grupe,. Specijalni materijali, svježe šarene čvrste košulje, dizajn ovratnika izgleda modno, a-Line sečenje pokazuje vaše fine obline. Meka koža-friendly, prozračna, lagana, 4-way rastezljiva, UPF 50 tkanina čini da se osjećate udobno tokom cijelog sportskog vremena. Savršeno za jutarnje trčanje, vježbe na otvorenom, vježbe u teretani, svakodnevno nošenje, trčanje ili bilo koje druge prilike.

Više detalja

Izbor kupaca

6 oz, 50/50 Jersey Polo

KM 3.57

Jersey Zatvaranje dugmeta Mašinsko pranje 50% pamuk pretpostavke, 50% poliester Tkanina suhoblenda Wicks vlagu dalje od tijela Weltpleteni ovratnik i manšete Naljepnica za prijenos topline

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.