• Nedavno
PGA TOUR MUŠKA MUŠKA PIQUE kratki rukav za golf polo majica s ležernim ovratnikom

PGA TOUR MUŠKA MUŠKA PIQUE kratki rukav za golf polo majica s ležernim ovratnikom

Zahvalnost:
KM 17.32

Količina robe
Dostupno na zahtjev

70% poliester, 30% reciklirani poliester. Uvezeno. Zatvaranje dugmeta. Strojno pranje. Wicking vlage : Ugrađena tehnologija koja viri vlage pomiče znojenje dalje od tela kako bi se osiguralo suho uklapanje koje je ugodno za cjelodnevno nošenje. Ova muška igra za golf sa kratkim rukavima koristi naprednu svojstva koja vrči vlagu, držeći vas suhim i ugodnim na tečaju, čak i za vrijeme intenzivnih krugova igranja. Zaštita od sunca : Zaštita od sunca sprečava oštećivanje UV zraka da prodire tkaninu golf odjeće kako bi se zaštitila natkrivena koža na sunčanim danima. Ostanite zaštićeni i ugodni u cijeloj svojoj igri sa ovom zaštitnom majicom za zaštitu od sunca. Stretch na ramenu : Inovativni šavovi ramena izrađeni su za istezanje, što omogućava širi spektar neograničenog pokreta i većeg raspona pokreta dok igrate. Ova polo majica kratkih rukava dizajnirana je s rasteznim naramenim šavovima, osiguravajući optimalnu fleksibilnost i neograničeni pokret u cijelim ljuljačkim golfom. Izbjegavanje pika : tkalo je podižene kablove u površinu za suptilnu teksturu. Doživite povišen stil i teksturu ovog pika Golf Polo za muškarce, dizajnirane tako da poboljšaju vaš nazorni modu. Jednostavna njega : Ovaj golf polo za muškarce može biti strojno opran i stroj sušen, bez potrebe za linijom za sušenje ili ravno sušenje. Može zahtijevati lagano peglanje. Ova PGA Tour Obriši performanse za golf košulja za muškarce izgledaju dobro kao što se osjeća. Višestruke tehnologije se prepune u ovaj čvrsti golf polo kako bi pomogli uzdignite vašu igru. Wikurenje vlage privlači znojenje od vaše kože i izmišljotine pike stvara premium izgled i osjećaj. Zaštita od sunca ugrađena u gornji dio golf pomaže u sprečavanju oštećenja UV zraka da prodire tkanine dok igrate kroz sunčane dane. Uključeno ili isključivanje tečaja, ova modna i funkcionalna golf polo majica uvijek ste pokrivali.

Više detalja

Izbor kupaca

adidas Muška trkačka majica

KM 17.60

100% poliester Uvezeno Povucite zatvaranje Mašinsko Pranje Muška udobna tee za trčanje napravljena od recikliranih materijala Meka i prozračna tkanina Crewneck pruža potpunu pokrivenost

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.