• Nedavno
vinograd vinove loze muške bradley stripe sankaty polo

vinograd vinove loze muške bradley stripe sankaty polo

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

92% poliester, 8% spandex. Uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Klasično, opušteno uklapanje za svakodnevno trošenje. UPF 30+ zaštita od sunca za duge dane na suncu. Brzo sušenje i vlaga. Ugrađeni rastezanje za udobnost i kretanje. Ovaj polo je dobio ime za jedno od naših omiljenih mjesta na Zemlji - Sankaty Head Golf Club i Sankaty svjetionik na istočnom kraju Nantucketa. Sa dramatičnim, brišućim pogledom na Atlantske i zapadne litice, to je zaista posebno mjesto. Naša misija prilikom kreiranja ovog Pola bila je počastiti mjesto tako posebnim s jednim od najboljih proizvoda koje smo ikada napravili. Ruke je niz jedan od najmenih performansi Polos na tržištu sa nekim sjajnim karakteristikama i prednostima. Uparite ga sa parom šorcama prekidača performansi i krenite se za vožnju ploča za veslo ili ga učvrstite sa hlačama i spremni ste za večeru u jahtičkom klubu.

Više detalja

Izbor kupaca

adidas Muška trkačka majica

KM 17.60

100% poliester Uvezeno Povucite zatvaranje Mašinsko Pranje Muška udobna tee za trčanje napravljena od recikliranih materijala Meka i prozračna tkanina Crewneck pruža potpunu pokrivenost

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.