• Nedavno
Hausein polo majice za muškarce kratki rukav Slim Fit Quarter zip atletski sportski mišićni ležerne ljetne majice

Hausein polo majice za muškarce kratki rukav Slim Fit Quarter zip atletski sportski mišićni ležerne ljetne majice

Zahvalnost:
KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Postoje majice s kratkim rukavima, polo majice, Henley majice, sportsko trošenje, šorc, džemperi, hoodie i još mnogo toga. 【Visokokvalitetna tkanina】 Dizajnirane polo majice za muškarce izrađene su od 95% pamuka i 5% spandex. Materijal : visokokvalitetni pamuk i spandex tkanina. Slim fit polo Tee vrhovi takođe je sjajan kao poklon za vašu braću, ocu, dečku, prijatelje. Atletska vježba Zip Polo TEE majica Dizajn odgovara raznim trapericama, kineskim, hlačama i šortsima za svakodnevni izgled.Od svog osnivanja u 2021. Prigode : Pogodno za poslovanje, rad, golf, atletik, planinarenje, školu, tenis, turneju, penjanje, plažu, ribolov itd. Patentni zatvarač ovih muških zip polo-tima koriste se visokokvalitetni odabrani materijal za brza prilagođavanja i izdržljivost. Povratak】 Pamučna majica mišića za muškarce preferira se za vaš svakodnevni rad i aktivnosti na otvorenom poput poslovanja, golfa, atletskog, planinarenja, tenisa, obilaska, penjanja, ribolova, plaže, treninga, treninga, trčanja i itd. Slim fit polo Tee vrhovi takođe je sjajan kao poklon za vašu braću, ocu, dečku, prijatelje. Sezona habanja : pogodna za proljeće, ljeto i pad. 【Njega odjeće i veličine】 Majice sa zatvaračem za muškarce su za muškarce koji se mogu prati, možete ih oprati i sušiti. 【Dizajn patentnih zatvarača】 Ko bi rekao ne za mušku majicu patentnih patentnih patentnih patentnih patentnih zatvarača koja je i modna i klasična? Slim Fit Stretch Performance Polo košulje sa modernim dizajnom zatvarača i ruganja vrata, otvaranje i zatvaranje plakatima može se podesiti u skladu sa ličnim preferencijama, bilo da se radi o vanjskim sportovima ili formalnim prilikama, može pokazati lični šarm. 【Dizajn patentnih zatvarača】 Ko bi rekao ne za mušku majicu patentnih patentnih patentnih patentnih patentnih zatvarača koja je i modna i klasična? Slim Fit Stretch Performance Polo košulje sa modernim dizajnom zatvarača i ruganja vrata, otvaranje i zatvaranje plakatima može se podesiti u skladu sa ličnim preferencijama, bilo da se radi o vanjskim sportovima ili formalnim prilikama, može pokazati lični šarm. 95% pamuk, 5% spandex., Hausein je poznat po modnim stilovima, klasičnim dizajnom i izvrsnoj izradi. Sa svojim visokokvalitetnim tkaninama, izvrsna izrada i klasično krojenje, donosi lagane, prozračne, meke i dri-fit funkcije, čineći da se osjećate ugodno i hladno tokom dana. Ovratnik od slanog fit pulover košulje za muškarce može se mijenjati između ruganog vrata i V-vrata prema visini patentnog zatvarača, možete slobodno prebaciti svoj stil nošenja da biste odgovarali odjećom ili pokažimo svoj mišić. Mašinsko pranje.

Više detalja

Izbor kupaca

adidas Muška trkačka majica

KM 17.60

100% poliester Uvezeno Povucite zatvaranje Mašinsko Pranje Muška udobna tee za trčanje napravljena od recikliranih materijala Meka i prozračna tkanina Crewneck pruža potpunu pokrivenost

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.